Július
21. Kedd

Helyszín: Bodri Pincészet, Szekszárd, Faluhely-dűlő

Időpont: 2015. augusztus 28., péntek

Május
2. Péntek

És végezetül az utolsó nap programja:

Május
2. Péntek

A második napon sem lesz okunk unatkozni. Íme a program:

Április
30. Szerda
Zsolnay Kulturális Negyed

Az egyre népszerűbb fesztivál idén sem csak az egyetemistáknak kedvez, a családok is örömüket lelhetik a színes programok sorában! Íme!

Február
14. Péntek

A következő hetekben is újabb színes programokkal csábít aktív mozgásra mindenkit a PSN Zrt. által üzemeltetett Műjégpálya. Február 15-én ingyenes családi vetélkedők, majd este jégdiszkó, március 1-jén pedig a hagyományos jégfarsang várja a korcsolyázás szerelmeseit.

Február
9. Vasárnap

Az ország legnagyobb kulturális komplexumában, a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben második alkalommal rendezik meg a Jégvirág Fesztivált, illetve a Pécsi Csokoládé Karnevált. A szervezők szeretettel várnak gyerekeket és felnőtteket egyaránt. PET-palackokból készíthetsz óriási jégvirágot, kipróbálhatsz különleges hangszereket, de akár diafilmen mesét is nézhetsz! A Csokoládé Karneválra az ország minden részéből érkeznek csokoládé- és édességkészitő mesterek.

Január
22. Szerda

A Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóság Sportirodája és Pécs városa a PSN Zrt. közreműködésével 2014-ben megrendezi a XIV. Pécsi Sportbált a Lauber Dezső Sportcsarnokban. 

Január
13. Hétfő

A Pécsi Hegyközség 2014. január 23-án 16 órától a Zsolnay Kulturális Negyed Panoráma termében tartja Vince-napi borkóstolóját. 

December
26. Csütörtök

kep-144-1388090671.jpg

 

Aki látni szeretné, hogyan lép át a város 2014- be, látogasson el december 31-én a Széchenyi térre.

 

 

Október
1. Kedd
Kodály Központ

Idén októberben ismét Pécsett köszönthetjük a gospel műfaj kiemelkedő képviselőjét, a Vidám Szimfonikus Zenekart. Ezúttal Pécs Város közbiztonságáért ad jótékonysági koncertet a nagyzenekar. Vezényel: Joób Gergely.