Július
17. Szerda

 Július 24-én 16:00 órától a pécsi Széchenyi téren végre kiderülnek az idei felvételi ponthatárok.

Július
15. Hétfő

Két hét múlva kezdődik az Ördögkatlan Fesztivál.

A négy kis baranyai falu, Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya és az újonnan csatlakozott Beremend gyönyörű környezetében nemcsak komoly- és könnyűzenei, jazz, világ- és népzenei koncertek, színházi előadások, óriási bulik, filmek, kiállítások, családi programok, táncházak és workshopok várják a katlanozókat, de fürdőzés, túrák, nyugalom, friss levegő, finomságok és jó borok is!

Július
15. Hétfő

400-3-1373891411.jpg

Idén nyáron a Zsolnay negyed és a nemrég felújított Lakits Villa is készül valami különlegessel; a szabad térre csábítja a filmek szerelmeseit.

Július
14. Vasárnap
Zsolnay negyed

zsolnayvalosag-1373830828.jpg

A kiállítást Sárkány Győző Érdemes Művész, grafikus nyitja meg 2013. július 19-én, pénteken délután 17 órakor, a Zsolnay negyed, Pécsi Galériában.

Közreműködik Horváth Barnabás (Optimus) bűvész.

Július
10. Szerda

A kultúra városa idén nyáron se engedi unatkozni a szórakozni vágyókat, csütörtökön indul legújabb fesztiválja, a Hangulatsziget fesztivál.

Július
4. Csütörtök
Villány

A Villányi borvidék borászai összegyűlnek villányban és együtt mérik a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a villányi rozét a fesztivál két napján. Friss zenék, könnyed programok, üdítő rozék, játékok várják két napon át, apraját és nagyját!

Július
4. Csütörtök

mav-logo-1372961990.jpg

A hagyományokhoz híven, idén július 13-án ismét megrendezésre kerül a Vasutasnap, hét helyszínen, 10 órától 18 óráig tartó programokkal.

Pécsett  a PVSK Sportpálya ad otthont a rendezvénynek.