Diszkó, olimpiai hangulat és farsang a jégen
Február
14. Péntek
Diszkó, olimpiai hangulat és farsang a jégen

A következő hetekben is újabb színes programokkal csábít aktív mozgásra mindenkit a PSN Zrt. által üzemeltetett Műjégpálya. Február 15-én ingyenes családi vetélkedők, majd este jégdiszkó, március 1-jén pedig a hagyományos jégfarsang várja a korcsolyázás szerelmeseit.


„Gyere velünk Szocsiba!” - legalábbis lélekben, buzdít az oroszországi téli olimpia kapcsán e szlogennel a PSN Zrt. a február 15-i ingyenes családi sportdélutánjára. 13 órától gyorskori-, 13.30-tól jégkorong-bemutató nyitja a programok sorát, majd 14 órától büntetőlövés, sor- és váltóversenyek és számos ügyességi feladat várja a kicsiket és nagyokat a Műjégpályán. A győztesek minden kategóriában a Decathlon sportáruház ajándékaival gazdagodnak majd.

 

Ezt követően 16 óráig szabadkorcsolyázás zárja a délutáni programot, amely 13 és 16 óra között minden betérő számára ingyenes lesz. Ugyanaznap 17 órától az idén már két sikeres estén túljutó Ice Shaker Jégdiszkó zárja a napot, amelyen a felnőttek 900, a diákok 700 forintért vehetnek részt. A profi DJ-k pedig különleges hang- és fénytechnikával, ajándék mix-cd-kkel és live mix-felvétellel, hostessekkel gondoskodnak a jó hangulatról.

 

Március 1-jén este az ugyancsak elmaradhatatlan Jégfarsang várja a korizni vágyókat, ahol a jelmezben érkezőknek ingyenes lesz a belépés, a legötletesebb maskarákat pedig ezen felül jutalmazzák is.

 

Forrás: PSN Zrt.

 

jeg-szocsi-diszko-1392394378.jpg

hirdetés