Divat

Idén öltözz fagyiba!

pasztell-1363188032.jpg

Idén tavasszal is hódítanak a fagyiszínek!

Válogass a legtrendibb pasztell árnyalatokból, legyen szó körmökről, ruhákról vagy sminkről!

Pillangóktól a vőfélyig

pillango-1357734450.jpg

Vőfélyek, dj-k, plébániák, ruhatervezők, pillangóröptetők és csokiszökőkút kivitelezők is bemutatkoznak január 12-én és 13-án a pécsi Wedding Expon. A szolgáltatók különleges kedvezményekkel is várják a menyasszonyokat és vőlegényeket, akik igazán emlékezetessé akarják tenni esküvőjük napját, vagy csak ötletszerzés céljából bepillantanának ebbe a varázslatos világba.

10 formabontó karácsonyi koszorú

koszoru9-1356010897.jpg

A karácsonyi koszorú szinte már minden bejárati ajtón megjelent. Ha neked még nincs, itt az alkalom, hogy alkoss valami igazán extrát a megszokott sémák helyett!

5 kínos hiba a karácsonyi asztal díszítésénél

gomb-cseszeben-1355835492.jpg

Karácsony közeledtével a kreatív nők mindig elemükben érzik magukat. Míg a magyar tradíció leginkább az asztalra pakolt ételtömegek és süteményhalmok segítségével érne el hatást, a nemzetközi trendek arra bátorítanak minket: legyünk stílusosak, akár formabontóak! Csillogjon-villogjon a karácsonyi asztal, ne maradjon el a szalvétagyűrű, névtábla, karácsonyi gömbök, gyertyák és sok más beazonosíthatatlan objektum...

Káros-e a napozás? - A gyilkos UV-C hullám

25b-1354371279.jpgKezdhetném úgy is, hogy a magasabb faktorú naptejet használd, és ne légy a napon 11 és 3 között, amit már számtalanszor hallottunk. Ehelyett most nézzük „vegyi” szempontból, hogy hatnak az ultraibolya sugarak naptejen át.