Idén öltözz fagyiba!

2013. március 13., szerda 14:36

pasztell-1363188032.jpg

Idén tavasszal is hódítanak a fagyiszínek!

Válogass a legtrendibb pasztell árnyalatokból, legyen szó körmökről, ruhákról vagy sminkről!

Púder,menta vagy halvány citrusos színek lesznek az idei tavasz sztárjai a divatvilágban.

Öltsd magadra a tavasz legédesebb színeit, kortól és alkattól függetlenül, hiszen ezek a színek mindenkin jól mutatnak.
A pasztellszínekkel készített smink üde megjelenést kölcsönöz viselőjének. Elő a halvány barackos arcpírral és szájfénnyel! A szemhéjakra pedig kerülhet akár a friss menta, mely különösen nagy sláger lesz ebben a szezonban-s úgy tűnik, még a következőben is-, így jó választás lehet egy menta színű ruha beszerzése az alapdarabok közé.
Ha igazán bájos megjelenésre vágyunk, ezeket a fagyiszíneket egymással kombináljuk, viszont érdekes hatást érhetünk el akkor is, ha a pasztelles összeállításunkba egy-egy feltűnőbb darab is bekerül.

hirdetés


Aki mégis inkább az intenzívebb árnyalatokat kedveli, bátran válogasson a virágmintás darabokból -melyek szintén nagyon kedveltek lesznek az idén-, vagy dobja fel megjelenését az örök klasszikusok kombinálásával, mint a fekete-fehér vagy a fehér-arany.

A letisztultság kedvelői pedig válasszák a minimál stílust! Visszafogott szabású ruhákkal, natúr sminkkel és kevés ékszerrel érhetik el a tökéletes hatást.

 

Az idei tavaszi divatban tehát mindenki megtalálhatja a kedvére való stílust.

Kísérletezésre fel!

 

Kapcsolódó cikkek

pillango-1357734450.jpg

Vőfélyek, dj-k, plébániák, ruhatervezők, pillangóröptetők és csokiszökőkút kivitelezők is bemutatkoznak január 12-én és 13-án a pécsi Wedding Expon. A szolgáltatók különleges kedvezményekkel is várják a menyasszonyokat és vőlegényeket, akik igazán emlékezetessé akarják tenni esküvőjük napját, vagy csak ötletszerzés céljából bepillantanának ebbe a varázslatos világba.

gomb-cseszeben-1355835492.jpg

Karácsony közeledtével a kreatív nők mindig elemükben érzik magukat. Míg a magyar tradíció leginkább az asztalra pakolt ételtömegek és süteményhalmok segítségével érne el hatást, a nemzetközi trendek arra bátorítanak minket: legyünk stílusosak, akár formabontóak! Csillogjon-villogjon a karácsonyi asztal, ne maradjon el a szalvétagyűrű, névtábla, karácsonyi gömbök, gyertyák és sok más beazonosíthatatlan objektum...

25b-1354371279.jpgKezdhetném úgy is, hogy a magasabb faktorú naptejet használd, és ne légy a napon 11 és 3 között, amit már számtalanszor hallottunk. Ehelyett most nézzük „vegyi” szempontból, hogy hatnak az ultraibolya sugarak naptejen át.