Ajándékvideó Rólad

2014. február 7., péntek 16:50

facebook-look-back-400-1391788369.jpgAz elmúlt két napban sokan találkozhattak saját, vagy ismerőseik által megosztott, személyre szóló Facebook-videójukkal. Mark Zuckerberg és csapata ezzel kedveskedett felhasználóinak az oldal tizedik születésnapja alkalmából. 

hirdetés
>A videó létezése pillanatok alatt bejárta a világot, rengeteken osztották meg ismerőseikkel a saját magukról készült ajándék klipet. Az említett videóban többek között visszatekinthetünk az elmúlt évekre, egészen a facebookos tagságunk kezdetéig visszanyúlva, a fontosabb pillanatokat is átélhetjük, és újra végignézhetjük a legtöbbek által kedvelt fényképeinket, kiírásainkat, mindezeket egy gyönyörű, letisztult zene kíséretében.
 
Saját videónkat ide kattintva nézhetjük meg.
Kapcsolódó cikkek

 Az étellel bevitt, túl nagy mennyiségű réz hozzájárulhat Alzheimer-kór kialakulásához - állapította meg egy amerikai tanulmány.

martin-1365008193.jpg

Negyven éve, 1973. április 3-án Martin Cooper, a Motorola cég mérnöke a New York-i 56. utca és a 6. sugárút sarkán állva a kezében tartott mobiltelefonról felhívta Joel S. Engelt, a konkurens AT&T Bell Labs társaság kutatórészlegének vezetőjét.
E hívásával kezdetét vette a mobilkommunikáció forradalma.

Budapest, 2016. november 15. - A Magyarországi Németek Pécs-Baranyai Nemzetiségi Köre (Német Kör) a mai napon több mint száz fővel, külön buszokkal ötnapos történelmi zarándokútra indul Felvidékre, Szlovákia-Lengyelország-Ukrajna irányába. A Történelmi zarándokút célja, hogy megemlékezzenek az "Elhallgatott történelem" áldozataira, a Malenkij robotra hurcoltak útvonalán.