Először Közép-Európa csúcsán az U12-es focisták

2013. július 10., szerda 15:28

football-wallpaper-1373106109.jpg

A PMFC U12-es csapata a klub történetében először nyerte meg Közép-Európa legnagyobb nyári utánpótlás tornáját, a Fragaria Cup-ot. Nyolc korosztályban 18 ország 239 csapata indult az idei, tizenkettedik tornán - számol be a klub honlapja.

Nyolc nemzet 25 csapata képviseltette magát az U12-esek között. A mezőnyt három csoportra osztották. A PMFC-MATIAS gárdája az „A”csoport küzdelmeiből veretlenül, tekintélyt parancsoló gólaránnyal került ki. A sima pécsi győzelemmel végződött negyeddöntő és a tizenegyesekkel hozott elődöntő után a fináléban egy góllal múlta felül szlovák ellenfelét a PMFC. Ráadásul a csapat hálóőre, Bárány Bálint megkapta a legjobb kapusnak járó díjat. Arról meg már nem is beszélve, a gárda több nemzetközi meghívást is kapott.

hirdetés

 

Forrás: a PMFC-MATIAS honlapja. További részletekért kattintson ide.

Kapcsolódó cikkek

Nem termett túl sok babér az élvonalban játszó pécsi kosarasoknak és vízilabdázóknak az elmúlt három nap során vívott meccseiken. Egy győzelem és három vereség a mérleg baranyai szempontból.

Pécs, 2015. március 3. - Több mint ezer futó részvételére számítanak a szervezők az idén 31. alkalommal sorra kerülő Pécs-Harkány pénzdíjas országúti futóversenyen.

Labdasportok élvonalbeli pécsi csapatainak csütörtöki, pénteki, szombati és vasárnapi mérkőzéseiről számolunk be röviden.