Bajnok sportolókat köszöntöttek a Városházán

2014. április 24., csütörtök 22:13

sportolok-1398370809.jpg

Páva Zsolt polgármester, Csizi Péter alpolgármester és Moór Eszter, a Népjóléti és Sportbizottság elnöke köszöntötte a bulgáriai Plovdivban rendezett kadet és junior vívó világbajnokság érmes pécsi sportolóit és a csapat vezetőedzőjét a Városházán. 

Berta Dániel, a PEAC-PSN Zrt. tehetséges ifjú vívója csapatban világbajnoki címet, Tóth Gergely, szintén a PEAC-PSN Zrt. sportolója pedig egyéni bronzérmes helyezést ért el a plovdivi kadet és junior vívó világbajnokságon. Az ifjú sportembereket és Danka Sándort, a vívó-szakosztály nemzetközi hírű vezetőedzőjét e jeles alkalomból fogadta Páva Zsolt és Csizi Péter, Pécs polgármestere és alpolgármestere, valamint Moór Eszter bizottsági elnök.

hirdetés

 

A polgármester gratulált és hangsúlyozta: napjaink vívósportjának élmezőnye messze nem mutat olyan egységes képet, mint a néhány évtizeddel ezelőtti. Éppen ezért még nagyobb teljesítménynek tartja a magyar vívósport, s ezen belül a PEAC-PSN Zrt. vívószakosztály fiataljainak eredményét. Páva Zsolt megköszönte, hogy a sportolók tovább öregbítették Pécs városa és a magyar vívósport nemzetközi hírnevét.

Kapcsolódó cikkek

beremend-legifoto400-1470569720.jpg

Beremend, 2016. augusztus 8. - A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a környezetkímélő cementgyártás bemutatására idén is nyílt napokat szervez. A Beremendi Cementgyárban szeptember 27-én kerül megrendezésre az esemény, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes és szórakoztató programot kínál.

Már össze is készítette a tetőről lebontott fémet K. Gyula, amikor elfogták a rendőrök. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság.

gyerekek-szinpadon400-1450152268.jpgBudapest-Pécs, 2015. december 14. - A betlehemi történettel ismerkedhetett meg bábjáték formájában az az ötven hátrányos helyzetű, mindszentgodisai általános iskolás, aki a K&H a hátrányos helyzetűekért program jóvoltából látogatott el a Pécsi Harmadik Színház előadására.