Vitte volna, amit lebontott, de közbeléptek a rendőrök

2013. július 24., szerda 16:38

Már össze is készítette a tetőről lebontott fémet K. Gyula, amikor elfogták a rendőrök. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Július 23-án kora reggel állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen személy tartózkodik egy pécsi családi ház tetején. A 31 éves férfi a tetőről színesfémet bontott le, azt összekészítette, azonban elvinni már nem volt ideje. K. Gyulát a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene - szabadlábon hagyása mellett - a Pécsi Rendőrkapitányság folytatja le az eljárást.

hirdetés

 

Forrás: police.hu/Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. augusztus 5. - Az utcai járőrszolgálat fokozásával, az utak fejlesztésével és más intézkedésekkel is javítják Pécsen a közbiztonságot - jelentette be tegnap a megyeszékhely polgármestere.

biogazeromu400-1445966821.jpgPécs, 2015. október 28. - Sikeres volt a Tettye Forrásház Zrt. tavaly októberben átadott biogázerőművének próbaüzeme. A létesítmény a cég szennyvíztelepének működéséhez szükséges hőenergia egészét és villamosenergia-igényének 70 százalékát biztosítja - mondta a telep vezetője.

kozvezeteki-csatornatisztitas400a-1398866354.jpgPécs, 2014. április 30. - Meglepő módon szembesültek nem szakszerű szennyvízbekötésükkel a napokban egy pécsi családi ház lakói. Egy hibajavítást követően az utcájukban végzett csatornatisztítás során ugyanis a nem szakszerűen karbantartott házi elvezető rendszer miatt a lefolyón visszaáramlott, végül gejzírként tört fel a szennyvíz a WC-ben.