Baba- és gyermekholmik őszindító börzéje

2016. augusztus 11., csütörtök 08:00

Pécs, 2016. augusztus 11. - Vasárnap, augusztus 14-én 15.00 órától bölcsi-, ovi- és iskolakezdést segítő baba- és gyermekholmi-börzével várja a családokat a Pécsimami Egyesület. A rendezvény helyszíne a pécsi Szliven Étterem, ahol a szülők a bolti ár töredékéért szerezhetik be az őszi holmikat, tanszereket, vagy éppen a születendő baba kelengyéjét.

Akár börzén, akár üzletben vásárolunk, érdemes listával elindulni, hogy elkerüljük a felesleges költekezést. A Pécsimami ingyenes, nyomtatható ellenőrzőlistáin pipálható, hogy mi az, amit már beszereztünk,  nyomon követhetők a kiadások és a gyermek(ek) láb és ruha méreteit is feljegyezhetjük, így igazán hasznos segítség a bevásárlásban.

hirdetés

 

Az augusztusi börzén jó eséllyel bukkanhatunk iskolatáskára, tolltartóra, de egy-egy szép ovis ágynemű garnitúrát, ovis zsákot, sosem használt lábbelit is ki lehet fogni. Póló, nadrág, pulcsi, átmenteti kabát... mindebből szintén nagy a  választék és az árusító édesanyák és édesapák megkímélt, szép állapotú holmit kinálnak.

 

Kismamáknak is érdemes ellátogatniuk a börzére: a csöppnyi ruhák mellett babaülés, kiságy, járóka, mellszívó, strerilizáló és még számos babaholmi kerülhet a babakelengyébe.

 

A börze augusztus 14-én (vasárnap) 15.00 és 19.00 óra között látogatható a Mezőszél utca 1. szám alatt, melyre a szervező minden kismamát és szülőt, nagyszülőt szeretettel vár. A belépés ingyenes.

 

Árusítóasztalt már nem lehet foglalni, de a Pécsimami online börzéjén továbbra is díjmentesen adhatnak-vehetnek egymás között a helyi szülők. Aki szívesebben  juttatná el rászoruló családokhoz a kinőtt, megunt, feleslegessé vált, de jó állapotú gyerekruhákat, tanszereket, a börzén lehetőség lesz azokat leadni.

 

Bővebb információ: www.pecsimami.hu

 

bababorze-montazs600-1470895088.jpg

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. április 30. - Az előző két év sikere után május elsején délután a Szliven Rendezvényközpontban és annak parkolójában rendezik meg a harmadik Pécsi Család Expót, több mint 30 kiállítóval. A rendezvényre nem csak a belépés ingyenes, a mini vidámpark (körhinta, kisvasút, trambulin) játékaiért sem kell fizetnie annak, aki összegyűjti a kiállítói pecséteket.

baba4-1358159667.jpg

Az első 12 hét lezárásával lecsökken a fertőzések veszélye, és alacsonyabb a vetélés kockázata. Ebben az időszakban szokták elújságolni a rokonoknak, valamint a közeli barátoknak az örömhírt. Ha még nem tetted, itt az ideje, hogy elkezdj pocakos-naplót vezetni. Feljegyezheted például az időpontjaidat, az érzéseidet, a baba méreteit, az élményeidet és a súlygyarapodásodat is.

69-1354371124.jpgPécsi vállalkozás nyerte az Év Anyavállalata díjat. Gellén Nóra kétgyerekes anyaként vágott bele a kismamáknak szóló helyi információs franchise hálózat létrehozásába.