Május 1-jén rendezik meg a III. Pécsi Család Expót

2016. április 30., szombat 08:00

Pécs, 2016. április 30. - Az előző két év sikere után május elsején délután a Szliven Rendezvényközpontban és annak parkolójában rendezik meg a harmadik Pécsi Család Expót, több mint 30 kiállítóval. A rendezvényre nem csak a belépés ingyenes, a mini vidámpark (körhinta, kisvasút, trambulin) játékaiért sem kell fizetnie annak, aki összegyűjti a kiállítói pecséteket.

A Család Expó évenkénti megrendezésével szeretnék közelebb hozni egymáshoz a szülőket és a nekik szolgáltató pécsi vállalkozásokat, intézményeket. Mindezt úgy, hogy közben a gyermekek is jól szórakozzanak.

 

A kiállítók játékos feladatokkal várják a családokat: a gyerekek közösen készíthetnek finomságot a Konyhafőnök Junior 10 éves nyertesével, itt foghatják kézbe elsőként az új Bogyó és Babóca társasjátékot, a várandós kismamák megtudhatják, hogyan juthatnak hozzá az ingyenes várandós csomaghoz és a sikeres szoptatáshoz is segítséget kapnak, a "Vakáció Expó" keretében pécsi nyári táborok mutatkoznak be és különféle nyelvi, illetve zenés-verses bemutató órákon is részt vehetnek a gyermekek.

hirdetés

 

Május első vasárnapja egyben anyák napja is: a rendezvényen az "Anya csak egy van" című mini előadással és anyák napi fotózással köszöntik az édesanyákat, a legbátrabb gyerekek pedig élő rádióadásban mondhatnak anyák napi verset.

 

Szeretettel és sok meglepetéssel vár mindenkit a Pécsimami Közhasznú Egyesület, 2016. május 1-jén, vasárnap 14.00 és 19.00 óra között a Szliven Rendezvényközpontban.

 

Rossz idő esetén a program nem marad el: a kiállítóknál gyűjtött pecsétek gyereknapon lesznek beválthatók a mini vidámpark játékaira, egy másik helyszínen.

 

Forrás: Gellén Nóra / Pécsimami Közhasznú Egyesület, bővebben: www.pecsimami.hu

 

csalad-expo-montazs3-1461962778.jpg

Kapcsolódó cikkek

szules-1359028079.jpg

Sajnos sok nő azért nem vállal (több) gyereket, mert annyira rossz élményként fogja fel - vagy maradt meg bennük a szülés, és mert nem mer szülni, mert fél, illetve inkább császárt választ(ana), mintsem megkockáztassa a természetes folyamatot – szintén a félelem miatt. (Ne hagyjuk ki a férfiakat sem a felsorolásból, persze őket más ok vezérli: a felelősség-nem-vállalás, azaz: a túlzott egoizmus. De ez egy másik történet.)

story-ultrasound-1357554179.jpg

Azt szokták mondani, hogy a hányinger, mint a terhesség egyik legkellemetlenebb tünete, a 12. hétre alábbhagy, vagy teljesen elmarad. Lassan növögetni kezd a pocakod, kicsit már gömbölyödik benne az aprócska emberpalánta, akinek a 3. hónap végére már valamennyi szerve és szervrendszere kialakult. Na de nézzük a részleteket!

1-1354442355.jpgIjesztő érzés egy kismamának, ha hirtelen cukorbetegséget diagnosztizálnak. A baj azonban nem olyan súlyos, mint amilyennek tűnik. Egy kis pocaklakóra várni, hogy majd karunkban ringassuk- egy nő életében ez az egyik legszebb, legizgalmasabb időszak.