KULTKIKÖTŐ: továbbra is jobbnál jobb programok

2015. augusztus 5., szerda 07:05

a-nagyvarosok-mariaja-puskel-zsolt-kultkikoto-400-1438698610.jpgBalatonföldvár, 2015. augusztus 5. - A tóparti városban most csütörtökön, augusztus 7-én látható A nagyvárosok Máriája című tangóest (első képünkön). Láng Annamária és a Mezítlábas Zenészek Magyarországon először kaptak jogot arra, hogy színre vigyék az argentin tangókirály, Astor Piazzola egyetlen tangóoperáját.

Szintén Földváron, pénteken, augusztus 8-án Benedek Miklós és Vári Éva alakítanak házaspárt az Aranytó című vígjátékban (második képünkön), szombaton pedig Csányi Sándor és Schell Judit fedezik fel a romantikát a Ketten egyedül című New York-i duettben.

hirdetés

 

Ugyanezen a napon Bogláron Udvaros Dorottya Mégis szép című zenés estjében (második képünkön) keresi a választ a kérdésre: mi az, amit egy férfi sose mondana el egy nőnek.

 

Fenyvesen vasárnap, augusztus 9-én este Lengyel Tamás és Baksa Imre komédiáznak egy fergeteges vígjátékban, a Bankhitelben. A kicsiket a Szamárfül Projekt és a Rutkai Bori Banda várja.

 

Forrás: Forrás: Szemerédi Fanni / KULTKIKÖTÖ, részletes heti program: kultkikoto.hu

 

udvaros-dorottya-megis-szep-kultkikoto-600-1438698579.jpg

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. december 7. - A pécsi Szabadkikötőben mutatja be első albumát a Barabás Lőrinc Quartet december 10-én, szombaton 20.30 órától.

Pécs, 2016. november 29. - Horvátország legjavával nyitja decemberi koncertjeinek sorát a Pannon Filharmonikusok (PFZ). Az esten a Zágrábi Filharmonikus Zenekar előadásában a legtermékenyebb 20. századi horvát zeneszerző, Boris Papandopulo Amfitrion című zenés színművének nyitányát követően Beethoven Hármasversenye és Robert Schumann negyedik szimfóniája csendül fel. A hegedű, cselló és zongora játéka Beethoven művében a legkiválóbb horvát művészek előadásában hallható. Az est dirigense Jesko Sirvend. A Pannon Filharmonikusok előkarácsonyi ajándékként a koncert közönsége között adventi nyereményutat sorsol ki Zágrábba.

banyaviz-mti-szigetvary-zsolt400-1392352503.jpgPécs, 2014. február 14. - Három egymást követő napon lesznek láthatók Székely Csaba erdélyi író nagysikerű Bányavidék-trilógiájának darabjai. Az előadásokat öt társulat viszi színre márciusban Pécsen.