Az eltűnt Gasteiger Gábort keresi a rendőrség

2013. december 7., szombat 18:00

gasteiger-gabor-eltunt-montazs-1386435841.jpgA Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a tizenhat éves Gasteiger Gábort, aki november 4-én a szentlőrinci gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, és azóta hollétéről nincs információ.

Gasteiger Gábor 185 centiméter magas, 60-65 kilogramm testsúlyú, haja rövid, szőkésbarna. Eltűnéskor viselt ruházata: sportcipő, sötétkék farmernadrág, szürke pulóver, télikabát.

hirdetés

 

A Szigetvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a montázsunk bal oldalán látható Gasteiger Gábort felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Szigetvári Rendőrkapitányságot a 06-73/514-200-as, telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

aknamentesites-vege-mti-1378618474.jpgA héten befejeződtek a magyar-horvát aknamentesítési munkák a horvát határ magyar oldalán, ahol 31 robbanószerkezetet találtak a tűzszerészek. A júniusban megkezdett mentesítés a két országban összesen 2,7 négyzetkilométert érint. Magyarországon a Dráva és a Duna folyó közti határszakaszon mintegy 80 km hosszan vizsgálták át és tették biztonságossá a gyanús területeket.

Pécs, 2014. augusztus 19. - Vádat emelt a Pécsi Nyomozó Ügyészség a napokban egy volt rendőrtiszt ellen, miután parfümlopás miatt büntetőeljárás indult ellene - tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t hétfőn.

Ezüst évek biztonságban címmel tájékoztató előadást szervez az időskorúakat jellemzően fenyegető bűncselekmények megelőzése érdekében a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Megelőzési és Értékelő Alosztálya. Életkortól függetlenül várnak minden érdeklődőt augusztus 29-én.