Parfümöt lopott a rendőrtiszt

2014. augusztus 19., kedd 06:00

Pécs, 2014. augusztus 19. - Vádat emelt a Pécsi Nyomozó Ügyészség a napokban egy volt rendőrtiszt ellen, miután parfümlopás miatt büntetőeljárás indult ellene - tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t hétfőn.

Nyári Roland - pontosítva és kiegészítve a Borsban hétfőn megjelent információt - elmondta, hogy július 20-án, az akkor még Bóly rendőrőrsén parancsnokhelyettesként dolgozó D. István egy pécsi drogériában leszedte egy 14 ezer forint értékű parfüm áruvédelmi címkéjét, majd az illatszerrel elsétált.

hirdetés

 

Viselkedése gyanússá vált az alkalmazottaknak, ezért a biztonsági őr utánament, és felszólította, hogy menjen vissza vele az üzletbe. A férfi ennek eleget tett, de út közben eldobta a parfümöt, amelyet azonban a lopás gyanúja miatt kihívott rendőrök megtaláltak.

 

Nyári Roland kitért arra, hogy D. István kezdeményezte szolgálati viszonyának megszüntetését, ma már nem dolgozik a rendőrségnél. Hozzátette: az ügyészség a férfit lopás vétségével vádolja.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

lanc-sport-universitas-utcakereso400-1412526738.jpgPécs, 2014. október 6. - Újabb állomásához érkezik az országos közúthálózat jelzőlámpás csomópontjainak berendezés-rekonstrukciója Pécsen. A 6-os főúton keletről nyugatra haladó felújítások során legközelebb a Lánc, a Sport és az Universitas utcáknál dolgoznak a szakemberek.

A Szigetvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Katona Márk Zoltán 13 éves szigetvári lakost. A fiú 2013. július 25-én a Szigetvár, Szent István lakótelepen lévő lakásotthonból eltávozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

kocsandi-norma-rendorseg-1375974526.jpgA Pécsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 16 éves Kocsándi Norma Rékát, aki 2013. július 7-én otthonából eltávozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.