Zavaros lehet a víz a belvárosban április 16-án

2015. április 14., kedd 06:05

Pécs, 2015. április 14. - A Tettye Forrásház tájékoztatja ügyfeleit, hogy egy Papnövelde utcai tűzcsap oltóvizének tervezett hozammérése miatt április 16-án, csütörtökön reggel 8 és délelőtt 11 óra között átmeneti vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Dóm tér - Mária utca - Ágoston tér - Szentágothai sétány által határolt területen.

A szolgáltató javasolja érintett ügyfeleinek, hogy a jelzett időszakban fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, a mosó- és mosogatógépek beindítása előtt minden esetben ellenőrizzék a vizet.

hirdetés

 

A Tettye Forrásház Zrt. ezúton is köszöni ügyfelei megértését és türelmét.

Kapcsolódó cikkek

Pécs 2016. május 1. - Használt ruhákból fonással, szövéssel és hurkolással fejlesztő játékokat készített a Retextil Alapítvány a Norvég Civil Támogatási Alap mintegy 20 millió forintos támogatásával Pécsen.

Pécs, 2014. október 14. - Pécs újraválasztott polgármestere (Fidesz-KDNP) az építményadó mértékének csökkentését javasolja majd az új városi közgyűlésnek - jelentette be tegnap a városvezető.

Pécs, 2015. július 8. - A zavartalan és kiegyensúlyozott ellátás érdekében a TETTYE FORRÁSHÁZ szakemberei az év során folyamatosan dolgoznak a víz- és szennyvízhálózat korszerűsítésén. A héten Kovácstelepen kezdődnek felújítási munkálatok, ahol az Ürögi fasor déli részének elöregedett beton szennyvízvezetékét cseréli ki a szolgáltató.