Csatornát cserélnek, útlezárás az Ürögi fasorban

2015. július 8., szerda 09:00

Pécs, 2015. július 8. - A zavartalan és kiegyensúlyozott ellátás érdekében a TETTYE FORRÁSHÁZ szakemberei az év során folyamatosan dolgoznak a víz- és szennyvízhálózat korszerűsítésén. A héten Kovácstelepen kezdődnek felújítási munkálatok, ahol az Ürögi fasor déli részének elöregedett beton szennyvízvezetékét cseréli ki a szolgáltató.

Az útfelbontással járó munkálat alatt július 8-tól várhatóan szeptember 1-jéig teljes szélességű, szakaszos útlezárás lesz érvényben az Ürögi fasor Levendula utca – Ércbányász utca közti szakaszán, így a Nyugati ipari út felől az Ürögi fasor zsákutca lesz.

hirdetés

 

A 140 méter hosszan zajló vezetékcsere több ütemben, aknától aknáig halad majd, amely során az adott 20-40 méternyi útszakaszt teljes szélességében elzárják a forgalom elől. A csatlakozó utcákban a közlekedés biztosított, az adott szakaszon lévő ingatlanokra való be- és kihajtást azonban a felbontás akadályozni fogja. Az érintetteket a szolgáltató szórólapon is értesíti.

 

A szolgáltató köszöni a lakosság és a közlekedők türelmét, megértését!

 

Forrás: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Kapcsolódó cikkek

pecs-negytornyu-templom-1355135717.jpgVádat emelt a Pécsi Egyházmegye volt vagyonkezelője ellen jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, adócsalás, különösen nagy vagyoni hátrány okozó hűtlen kezelés és a számvitel rendjének megsértése miatt a Somogy Megyei Főügyészség.

tuzoltas-1359713777.jpg

Saját garázsában gyulladt ki egy autó 31-én éjjel, a helyszínre nem kevesebb, mint 5 tűzoltóegység érkezett, hogy eloltsa a tüzet és megelőzze a továbbterjedését. Nem kis veszélyben forogtak a jelenlévők, mivel a garázsban volt egy gázpalack is, ennek a felrobbanását azonban szerencsére sikerült megelőzni.

kozlekedik-baranya1-400-1400705128.jpgPécs, 2014. május 22. - Szombaton rendezte meg az országos „Közlekedik a család” vetélkedő megyei döntőjét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Budai Vámnál lévő Megyer Autócentrum autós és kerékpáros ügyességi pályáján.