Új üzleti modell, sikeres baranyai KKV-k

2014. június 17., kedd 07:00

Pécs, 2014. június 17. - A héten újabb üzleti közösség alakul Pécsett, melynek tagjai egy a vállalkozói gyakorlatban talán szokatlan új üzleti modell mentén építik piacaikat. Csak Pécsett egy év alatt megközelítőleg száz vállalkozás csatlakozott Magyarország legnagyobb üzleti networking szervezetéhez, a BNI-hoz.

A Business Networking International közel 30 éve az Egyesült Államokban indult, és az „Aki ad, az nyer!®” filozófia magyarországi története sem most, hanem már 2008-ban elkezdődött.

 

Budapesten kívül 15 vidéki városban alakultak a tudatos üzleti kapcsolatépítést jutalékmentes ajánlások útján folytató csoportok: Dél-Dunántúlon Pécsen kívül Kaposváron, és immár Siófokon is formálódik hasonló üzleti összefogás. A heti rendszerességgel találkozó 20-50 fős csoportokat jellemzően a KKV-szektor képviselői alkotják, akik kapcsolati tőkéjük mozgósításával segítik egymást. Szerdán reggel Pécsett immár a harmadik csoport tartja hivatalos nyitónapját.

hirdetés

 

E tekintetben Baranya hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő régiójának számít. Az új üzleti modell hatékonyságát mi sem igazolja jobban, mint hogy 2013 végén a BNI magyarországi taglétszáma meghaladta a 600 főt, a tagok által elért többletbevétel pedig a 12 milliárd forintot.

 

A BNI-ról további információ a www.bni-hungary.com weboldalon, illetve Ferling József kommunikációs igazgatótól a [email protected] címen, vagy a +36/30 901 7291 elérhetőségen kapható.

 

Forrás: BNI Magyarország

Kapcsolódó cikkek

Tűz ütött ki a pécsi Hársfa lakóparkban szombaton este. A helyszínre érkező tűzoltók hőkamerával állapították meg, pontosan hol is keletkezett a tűz. Kiderült, hogy egy terepjáró gyulladt ki egy háromszintes társasház alatti garázsban.

Pécs, 2015. december 12. - Százhúszmillió forintos európai uniós forrásból felújított új telephelyére költözött a pécsi horvát nemzetiségi óvoda - tájékoztatta Győrvári Gábor Zoltán, a Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont igazgatója az MTI-t pénteken.

os-drava-program-latogatokozpont-fogadoepulet-latvanyterv-1383231664.jpgElhelyezték a több mint egymilliárd forintból épülő Ős-Dráva Ökoturisztikai Látogatóközpont és Bemutatóhely alapkövét a baranyai Szaporcán.