Megtévesztő csatornatisztítók

2014. május 9., péntek 06:00

Pécs, 2014. május 9. - Újra trükkös csatornatisztítók bukkantak fel Pécsett. Május 7-én egy mecsekoldali ingatlant kerestek fel ismeretlenek azzal az ürüggyel, hogy a Tettye Forrásház megbízásából végeznek vezetéktisztítást, amelyért aztán a helyszínen több tízezer forintos díjat is elkértek. Korábban is előfordult már hasonló csalássorozat. Akkor több pécsi intézményt, vállalkozást károsítottak meg csatornatisztítás ürügyén.

A Tettye Forrásház Zrt. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a cég magánterületen nem kezdeményez csatornatisztítást! A társaság csak a felhasználók előzetes megrendelésére, meghatározott díjszabás szerint végez csatornatisztítást cégek, intézmények, lakások belső szennyvízhálózatán. A megrendelt munka díját utólag, számlán rendezhetik ügyfeleik, munkatársaik nem szednek be készpénzt a helyszínen.

hirdetés

 

Szakembereik egyeztetett időpontban keresik fel a fogyasztókat, hívatlanul nem, és a csalókkal ellentétben könnyen azonosíthatóak: Tettye Forrásház Zrt. feliratú kék munkaruhát viselnek, emellett a társaság emblémájával és azonosító számmal ellátott, fényképes igazolvánnyal rendelkeznek.

 

Közterületen kizárólag a Tettye Forrásház Zrt. végezhet csatornatisztítást. Ha közterületen dugulást tapasztal, hívja a társaság diszpécserszolgálatát (72/421-799). A közterületi csatornatisztításért Önnek számlát fizetnie nem kell.

 

A víziközmű-szolgáltató arra kéri ügyfeleit, legyenek körültekintőek, hogy megelőzzék az esetleges kellemetlenségeket. Amennyiben a társaságra hivatkozva Önt is megkeresték, a Forrásház kéri, jelezze azt diszpécserszolgálatukon (72/421-799), és juttasson el hozzájuk minden olyan információt, ami segíthet a rendőrségnek az eset felderítésében.

 

Forrás: Tettye Forrásház Zrt.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. április 23. - Újabb ingyenes vezetett séta indul most szombaton és vasárnap délután Pécsen. Ezúttal az Alliance Francaise és az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében, amelynek keretében a Pécs hangjain keresztül ismerkedhetünk meg a várossal.

surprised-man-reading-letter-1359730489.jpg

Hosszú évek után is gyötörte a baranyai férfi lelkét a sorozatos bliccelés, így megpróbálta jóvátenni régi bűneit. F. Tamás egy levél kíséretében 50000 forintot küldött a Pannon Volánnak, hogy kompenzálja a céget az anyagi veszteségekért.

furdo400-1455837151.jpg

Pécs, 2016. február 19. - A Modern városok program keretében ötszázmillió forintot biztosít a kormány az új pécsi sportközpont és élményfürdő megtervezésére, engedélyezésére és előkészítő munkálataira - közölte Csizi Péter országgyűlési képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón.