Fedezze fel Pécs hangjait rendhagyó sétákon!

2016. április 23., szombat 09:05

Pécs, 2016. április 23. - Újabb ingyenes vezetett séta indul most szombaton és vasárnap délután Pécsen. Ezúttal az Alliance Francaise és az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében, amelynek keretében a Pécs hangjain keresztül ismerkedhetünk meg a várossal.

A rendhagyó sétán hangfelvételek segítségével ismerhetjük meg a város arcát. Ezek a felvételek nemcsak az egyes a városrészekről mesélnek magyarul és franciául, de a hozzájuk kapcsolódó, környezetükben fellelhető jellegzetes hangokat, a természet zajait is közel hozzák.

hirdetés

 

A részvételhez nem kell más, csak egy fejhallgató valamint ez a saját készülékünkre letöltött hangsáv: http://af.org.hu/spip.php?article1627&lang=hu

 

A szombati sétán a természet, vasárnap délután pedig a belváros hangjaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

 

Indulási időpontok:

  • április 23-án, szombaton 15 órakor - találkozó a Tettye parkban, a romok alatt
  • április 24-én, vasárnap 15 órakor - belvárosi hangzó séta a Szent Istvan téri szőkőtúttól

A sétákra előzetesen jelentkezni a [email protected] email címen, illetve a 06/ 72 213-315, vagy a 06/ 72 511-232-es telefonszámokon, vagy személyesen a Tourinform Széchenyi téri irodájában lehet, valamint indulás előtt 15 perccel a helyszínen.

 

Forrás: Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft.

Kapcsolódó cikkek

2013. május 17., péntek - Dél-Baranya kerékpáros turizmusának fellendítését szolgálja az a 400 millió forintos beruházás, amelynek konzorciumi megállapodását pénteken, Pécsen írták alá az abban érdekelt szervezetek vezető képviselői.

cikkhez-1360844999.jpg

 Február 8-án pénteken az INTU nevű együttes koncertjét tekinthette meg a közönség a pécsi Művész Presszóban.

Pécs, 2015. augusztus 14. - Átadták a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjának (MEREK) gyógyászati segédeszközök kölcsönzésére szolgáló logisztikai bázisát a Mohácsi és a Tüskésréti út sarkán.