Nagyon megbánta a bliccelést

2013. február 1., péntek 15:42

surprised-man-reading-letter-1359730489.jpg

Hosszú évek után is gyötörte a baranyai férfi lelkét a sorozatos bliccelés, így megpróbálta jóvátenni régi bűneit. F. Tamás egy levél kíséretében 50000 forintot küldött a Pannon Volánnak, hogy kompenzálja a céget az anyagi veszteségekért.

El lehet képzelni a Pannon Volán munkatársának meglepetését, amikor a céghez befutott levelet felbontva öt darab tízezresre bukkant a borítékban. Ez nem volt más, mint az az összeg, amivel saját számításai szerint a titokzatos F. Tamás tartozott a vállalatnak évek óta.

 

hirdetés

A levél így szólt:

 

"Tisztelt Vezérigazgató Úr!
Most valószínűleg meg fog lepődni, de ez egy bocsánatkérő levél. Az én nevem F. Tamás, és egy régi adósságomat szeretném törleszteni. A 2000-es évek elején sokszor lógtam a VOLÁN busz járatain és most így évekkel később lelkiismereti okokból utólag szeretném kifizetni azt a körül-belüli összeget, amivel a társaságot megrövidítettem. Kérem, a mellékelt összeget jutassa el a pénztárba és fogadja őszinte bocsánatkérésemet.
Tisztelettel: F. Tamás"

 

(bama)

 

A pécsi bérlettulajdonosok azóta is várják, mikor kapnak hasonló borítékot a Tüke Busztól a tél folyamán őket ért veszteségekért, amelyek a buszközlekedés felborulása miatt következtek be...

Kapcsolódó cikkek

Bár a hvg.hu oldalon megjelent statisztika szerint Pécs csak a 13. helyen áll a közbiztonságot minősítő ranglistán, mégsem dőlhetünk hátra, mondván: nálunk minden rendben van. Sőt, senki nem nyugodott meg attól, hogy vannak Pécsnél rosszabb közbiztonsággal rendelkező megyeszékhelyek.

Mint, ahogy azt a Magyar Közút közleményében megjósolta, elérte a Dunántúlt a hófúvás.
A MÁV járatai-egyelőre-fennakadás nélkül közlekednek, a lakosságot viszont arra kérték: aki teheti, ne induljon útnak.

csalad400-1433012992.jpgPécs, 2015. május 31. - A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülete a tagok dományaiból és önkéntes munkájával újított fel a tulajdonában lévő családi házat. Az új székházzal nagy lehetőséget kapott az egyesület, amely a jövőben a pécsi családok egy biztos pontjává kíván válni.