Kis természetvédőknek szerveznek napközis tábort

2016. június 23., csütörtök 06:05

Pécs, 2016. június 23. - Érdekes természetismereti programokkal kitöltött napközis tábor várja a 8-12 éves korú gyerekeket Pécsett augusztus második hetében, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye Oktatási Központjában.

A kis természetvédők terepi és foglalkoztató-terembe tervezett foglalkozásokon, tematikus napok keretében ismerhetik meg a gyógynövényeket, a vizek apró lakóit, a madarak életét, az erdők titokzatos világát. Játékos feladatok, izgalmas vetélkedők is várják a gyerekeket.

hirdetés

 

A tábor maximális befogadóképessége 20 fő, így érdemes mielőbb jelentkezni.

 

Forrás: Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság, további részletek: ddnp.hu

Kapcsolódó cikkek

1823-kanizsa-nemzetkozi-jazz-1363904839.jpg

Világhírű jazz zenészek lépnek fel március 22-én és 23-án a Zsolnay Kulturális Negyedben és a Kodály Központban a hetedik alkalommal megrendezett nemzetközi jazz hétvégén. Pénteken a Negyedben a „ragtime királynőjeként emlegetett” Mimi Blais nyitja a jazz fesztivált, őt az európai és kubai zenészekből álló Septeto Internacional követi, az estét jam session zárja a Blue sPot zenekarral. Szombaton a Kodály Központban a Balázs Elemér Group, a Voces 4 énekegyüttes és Andrejszki Judit kezdi az estet, őket a mexikói Antonio Sanchez követi zenekarával. 

A jövő héten áll bíróság elé Kaposváron a pécsi polgármester lányát megtámadó férfi - tudatta a Kaposvári Törvényszék szóvivője szerdán az MTI-vel. Vadócz Attila tájékoztatása szerint a tárgyalás október 2-án kezdődik, a jövő hétre két ülésnapot terveznek, az ügyben nyolc-kilenc tanút és szakértőket hallgatnak meg.

karacsony400-1449789198.jpgPécs-Romonya, 2015. december 11. - A gyermekhospice területén úttörő Szemem Fénye Alapítvány minden december végén mesebeli erdőt varázsol, azonban idén az Angyalok Erdeje projektjük helyszíne nem a pécsi Dóri Ház udvara lesz, hanem a 2017-re megépülő új, nemzetközi színvonalú gyermekhospice házuk telke Romonyán.