Angyalok Erdeje: színfolt a karácsonyi rohanásban

2015. december 11., péntek 06:00

karacsony400-1449789198.jpgPécs-Romonya, 2015. december 11. - A gyermekhospice területén úttörő Szemem Fénye Alapítvány minden december végén mesebeli erdőt varázsol, azonban idén az Angyalok Erdeje projektjük helyszíne nem a pécsi Dóri Ház udvara lesz, hanem a 2017-re megépülő új, nemzetközi színvonalú gyermekhospice házuk telke Romonyán.

Festői környezet, számtalan pompás fenyő. Erre számít az alapítvány. Ebben az erdőben bárki állíthat fát és kedve szerint fel is díszítheti azt, csupán a támogatási fokozatot - arany, ezüst, illetve bronz - kell kiválasztania és az ennek megfelelő 25, 50 vagy 100 ezer forintos támogatási összeget eljuttatni az alapítványhoz.

hirdetés

 

Ezek a támogatási összegek a kihelyezett fák helypénzéül szolgálnak. Most néhány igen kedvezményes lehetőséget is biztosítanak. Néhány fát felajánlásként kapott az alapítvány, ezeket jelképes összegért cserébe örökbe lehet fogadni és feldíszíteni a Pécs melletti településen.

 

Olyan cégek és magánszemélyek jelentkezését várják, akik szívesen részt vennének ebben a nem mindennapi projektben, ahol minden karácsonyfa azt a nemes ügyet képviseli, amelyért a Szemem Fénye Alapítvány nap, mint nap küzd.

 

A fákat december 14-én tudják eljuttatni a felajánlók Romonyára, a Halastónál található telekre. Az ünnepélyes megnyitót pedig ugyanezen napon, azaz december 14-én, 17 órától tartják, ahova mindenkit sok szeretettel várnak.

 

Aki teheti, csatlakozzon ehhez a varázslatos kampányhoz felajánlással és természetesen tegyen egy sétát a mesésen feldíszített karácsonyfák között, hiszen ez garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Forrás: Szemem Fénye Alapítvány, bővebben: szememfenye.hu

Kapcsolódó cikkek

gandhi-indiai-szoba-atadasa400-1397066206.jpgPécs, 2014. április 9. - Húszéves a pécsi Gandhi Gimnázium, amelyben már nyolcszáznál is több roma diák szerzett érettségi bizonyítványt. Az alkalomból "indiai szobát" adtak át az iskolában.

kep-334-1367239850.jpg

Pontosan érkezett. Mosolyogva köszöntött, majd szemügyre vette a tulipánokat. A Tulipécs fesztivál létrehozójával, az ország első cementlap múzeumának tulajdonosával, Simon Wintermanssal beszélgettem. A holland származású férfi közvetlen, sokoldalú, és- mint kiderült-mindenről megvan a véleménye...

nyugat-mecsek-felszini-furas-1380385495.jpgBoda, 2013. szeptember 28. - Jövő év elején megkezdi a terepi munkálatokat a Radioaktív Hulladékokat Kezelő (RHK) Kft. a Nyugat-Mecsekben. Ez a lépés fontos elemét képezi annak a több évtizedes kutatási programnak, melynek végén a szükséges hatósági engedélyek birtokában kijelölhető lesz a nagy aktivitású tároló helye.