Hatan verekedtek össze, mindenkit elfogtak a rendőrök Pécsett

2013. február 10., vasárnap 14:20

Csoportos garázdaság bűntette miatt indított büntetőeljárást hat fiatalemberrel szemben a Pécsi Rendőrkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két, három főből álló társaság összeszólalkozott Pécsett, a Bajzsy Zsilinszky úton 2013. február 8-án éjjel. A szóváltást követően bántalmazták egymást, az elsődleges adatok szerint egy személy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A kiérkező járőrök mind a hat személyt elfogták a helyszínen.

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. március 25. - Záloghitelezéssel is foglalkozó, illegálisan működő számítástechnikai üzletet találtak a pénzügyőrök a városban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága kedden az MTI-t.

Pécs, 2015. május 3. - Új szerb ortodox kápolnát emeltek Pécsett, a két ókeresztény hittérítőről, Szent Andronikoszról és Juniáról elnevezett épületet a szerb ortodox egyház első számú vezetője, Irinej pátriárka szentelte fel.

hungary-p-cs-mercedes-busz-1361282376.jpg

A pécsi tömegközlekedés évek óta rengeteg kívánnivalót hagy maga után. Az egyik legnagyobb problémát a sorra meghibásodó buszok okozzák, miközben a Tüke busz Zrt. vezetősége szerint nincs komolyabb műszaki gond velük. Röviden bemutatjuk az elmúlt pár hónap meghibásodásait.