Gyógyvizes koccintás, Harkányfürdő a lobbipartin

2013. szeptember 23., hétfő 06:00

lobbiparti-harkany-400-1379908564.jpgHázi levendula- és bodzaszörpös gyógyvízzel, koktélokkal, friss pogácsával és az egészség jegyében grillezett húsokkal, ízletes salátákkal lépett újra színpadra Harkányfürdő a dél-dunántúli zártkörű vállalkozói lobbipartin.

A kénes gyógyvízéről ismert fürdőváros négy nagy szervezete, a Városi Önkormányzat, a Turisztikai Egyesület, Harkányi Gyógyfürdő Zrt., valamint a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház az összefogás jegyében közös standdal és egységes arculattal várta az érdeklődőket. Ők aztán szép számmal is érkeztek, hogy az ivókúraként is alkalmazott harkányi gyógyvízből készült házi szörpökkel igyanak egymás és Harkányfürdő újbóli, eseményen való megjelenésének egészségére.

hirdetés

 

A jó időnek köszönhetően nagyon sok látogató érkezett Szentlőrincre, ahol egész nap remek hangulat és sátorerdő uralkodott. A gyógyvizes italokkal nemcsak a standra látogatók ismerkedhettek meg, a Harkányfürdő feliratú pólót viselő hostessek a standokat járva meg-megkínálták a melegben megszomjazó járókelőket, és aki elég bátor volt és megkóstolta a kénes vízből készült szörpöket, ajándék koktélkupont kapott, amit a harkányi standon színes, napernyős finomságokra lehetett beváltani.

 

A Szentlőrinci Lobbipartinak azonban nemcsak az ízletes falatok és különleges italok voltak a főszereplői, hanem azok az értékes kapcsolatok is, amelyeket ilyenkor kötetlenebb formában alakítanak ki egymással a régió vállalkozói. A Harkányfürdőért dolgozók ezen a téren is igen aktívak voltak az esemény alatt.

 

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

 

lobbiparti-harkany-600-1379908687.jpg

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. június 23. - Érdekes természetismereti programokkal kitöltött napközis tábor várja a 8-12 éves korú gyerekeket Pécsett augusztus második hetében, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Tettye Oktatási Központjában.

Bányászati klaszter alakult baranyai vállalkozások, önkormányzatok és az iparkamara részvételével Komlón - jelentette be közleményében a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

torok-kori-kut400-1413050376.jpgPécs, 2014. október 12. - Idrisz baba Kerjela nevű kútját mintegy ötmillió forintos összegből állították vissza eredeti állapotába a Török Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Ügynökség (Turkish International Cooperation and Development Agency - TIKA) szakembereinek javaslatára a török kormány anyagi áldozatvállalása mellett.