Forgalmi rend változás a II. Kertváros Nap ideje alatt

2014. március 27., csütörtök 23:19

Ezúton értesítjük a tisztelt utazóközönséget és az autósokat, hogy 2014. április 5-én, a II. Kertváros Nap ideje alatt (14-23 óráig) az alábbi forgalmi rend változásra, elterelésre és útvonal-módosításra számítsanak...

Autósok:

 

2014. április 5-én 14 óra és 23 óra közötti időben a Maléter Pál út Krisztina téri buszmegálló és a Varsány utcai villanyrendőr közötti szakasza a járműforgalom elől teljes szélességében lezárásra kerül.
A rendezvény időpontjában a forgalomkorlátozást az útlezárások helyszínén forgalomterelő táblák jelzik.


A Tükebusz járatain utazók:
 

2014. április 5-én (szombaton) 1400-tól üzemzárásig Maléter P. út Varsány u. és Viktória utca közötti szakaszon érintett járatok az alábbiak szerint közlekednek:

Az 1-es járat útvonala a forgalmi terelés idején az alábbiak szerint változik: Kertváros irányába a Nagy Imre úti megállóig eredeti útvonalon közlekedik, majd balra fordulva a Keszüi úton halad tovább a járat. A Keszüi útról jobbra fordul a Málomi útra, és az Aidinger János úton már eredeti útvonalon közlekedik Uránváros irányába az autóbusz.
A kimaradó megállók: Sarolta utca, Lahti utca, Krisztina tér. A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll.

hirdetés

A 6-os járat mindkét irányban a 3-as járat vonalán közlekedik, 3-as jelzéssel.
A kimaradó megállók mindkét irányban: Lahti utca, Krisztina tér, Littke József utca, Temető-déli kapu, Temető-északi kapu, Béke utca. 
A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll: Sarolta utca, Nagy Imre utca (Árkád irányába), Bogár utca, Berzsenyi utca, Árnyas utca, Szövetség utca.

A 60-as járat a Várkonyi Nándor úti megállóig eredeti útvonalon közlekedik, majd a Budai vám irányába halad tovább a Nagy Imre úton, ezt követően kanyarodik jobbra a Keszüi útra. Az Árnyas úti autóbusz-megállótól eredeti útvonalon közlekedik tovább a járat. A kimaradó megállók: Lahti utca, Krisztina tér, Enyezd utca (Budai vám irányába).
A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll: Sarolta utca, Nagy Imre utca, Bogár utca, Berzsenyi utca.

A 120-as járat útvonala a forgalmi terelés ideje alatt az alábbiak szerint változik.
Uránváros irányába a Várkonyi Nándor utca megállóig eredeti útvonalon közlekedik, majd tovább a 3-as járat vonalán a Keszüi út - Táncsics Mihály utca kereszteződéséig, majd jobbra fordulva a Málomi útra, és ezután balra fordulva a Littke József utca elnevezésű megállótól eredeti útvonalon közlekedik. Kertváros irányába a terelő útvonal ugyanez. A kimaradó megállók: Lahti utca (Uránváros irányába), Krisztina tér mindkét irányba. A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll.

 

A Pannon Volán járatain utazók:

 

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt utazóközönséget, hogy a 2014. április 5-ére tervezett útlezárás idején, (14:00 órától üzemzárásig) a Pécs-Keszü-Gyód és Pécs-Kökény vonalon közlekedő menetrend szerinti autóbuszjáratok a Keszüi út - Nagy Imre út terelő útvonalon közlekednek és a lezárt úton található megállóhelyeket (Varsány u, Krisztina tér) sem érintik, helyette a Sarolta u. helyi megállóban állnak meg.

Az érintett járatok:

 

Pécs-Keszü-Gyód:           Pécsről (aut.áll.) indul:    14:30, 16:30, 17:30, 19:50, 22:40,
                                           Gyódról (kh.) indul:          14:05, 15:05, 17:00, 18:00, 20:20,

 

Pécs-Kökény:                   Pécsről (aut.áll.) indul:    14:10, 15:15, 17:40, 19:00, 21:15,
                                           Gyódról (kh.) indul:          14:35, 15:40, 18:05, 19:25, 21:40,

Kapcsolódó cikkek

A Pécsi Nemzeti Színház nyugati, jegypénztár felöli oldalától a Perczel utcára vezető lépcsőt karbantartás miatt augusztus 21-től, szerdától a rá következő hét szombatjáig, augusztus 31-ig lezárja a Biokom Nkft.

utmunkak400-1474744246.jpg

Pécs, 2016. szeptember 25. - Vízhálózati munkák kezdődnek szeptember 26-án a Magyarürögi úton. A Tettye Forrásház Zrt. szakemberei nyomáscsökkentő aknát építenek ki a közműves vízellátó rendszeren, amelynek eredményeként javulni fognak a Völgyi dűlő nyomásviszonyai.

Online jótékonysági árverést indított a Szemem Fénye Alapítvány, a befolyt összeggel a pécsi gyermekhospice intézményt, a Dóri Házat támogatják.