Ingyenes internetre pályázhatnak civil szervezetek

2013. október 24., csütörtök 06:00

Idén március után a Vidanet ősszel is kiírta a CivilekNet pályázatot, melyen pécsi és környékbeli civil szervezetek nyerhetnek tizenkét hónapos ingyenes internet-hozzáférést. A cég olyan, a szolgáltatási területén működő civileket kíván támogatni, amelyek mindennapi munkájához elengedhetetlen a világháló elérése.

A támogatás minden nyertes számára tartalmazza a vételi hely díjmentes kiépítését, valamint egy 10/1Mbit sávszélességű internet-hozzáférést 12 hónapos időtartamra, díjmentesen. A "program célja, hogy még több hasznos társadalmi munkát végző közösséget tudjunk hozzásegíteni a hatékony és biztonságos kommunikációhoz, nem zárkózva el egy hosszú távú együttműködés kialakításától sem" - írja honlapján a Vidanet.

hirdetés

 

A pályázatok benyújtásának határideje 2013. november 3. További részleteket talál ide kattintva.

Kapcsolódó cikkek

rehabilitacios-kozpont-harkany400-1385898313.jpg2014 tavaszára elkészül a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház új, szállodai színvonalú épületszárnya. Az uniós beruházás eredményeként a pikkelysömör-betegségek kezelésének új, magas színvonalú hazai és európai központja jön létre.

Egy kisbusz szenvedett balesetet Pécsett a Magaslati úton augusztus 26-án a késő esti órákban. A helyszínre egy tűzoltóegység és egy műszaki mentéshez használt eszközökkel felszerelt jármű vonult.

Budapest-Pécs, 2014. október 12. - Ismét Dr. Páva Zsolt (FIDESZ-KDNP) Pécs polgármestere a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 100 százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges).