Fergeteges balkáni hangulat készül Villányban

2014. június 18., szerda 07:00

gypo-circus400-1403040726.jpgVillány, 2014. június 18. - A Gypo Circus teremt fergeteges balkáni hangulatot ingyenes koncertjén június 20-án, pénteken 20 órától a Villányi Rendezvénytéren a Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozat következő eseményén.

A Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozaton június 6. és augusztus 15. között a legszebb villányi borok, ismert és népszerű borászatok, a borvidék egyedülálló hangulata és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat és a borszeretőket.

 

A Gypo Circust egyszerűen csak a magyar Gogol Bordello-ként szokták emlegetni: az együttes koncertjeit és vérmérsékletét tekintve pedig találó a hasonlat. A fellépéseken gyakori a cipőbe rakott vonóval hegedülés, a basszusgitáron cimbalmozás, igazi és hamisíthatatlan balkáni hangulatot teremtve - közönség nagy örömére.

hirdetés

 

Egy hónap, és előkészíthetjük a rózsaszínben pompázó ruhadarabjainkat, hiszen július 18-án és július 19-én újra Rozé Fröccs Fesztivál lesz Villányban. A villányi rozé ünnepén koncertek, kulturális és gyerekprogramok mellett az immár hagyományos, vidám hangulatú és színes futóverseny várja a látogatókat, melynek győztesei értékes nyereményekkel térhetnek haza.

 

A Ha péntek, akkor Villány! programsorozat kéthetente péntekenként tölti meg koncerttel a Villányi Rendezvényteret, igazi kulturális és gasztronómiai csemegéket kínálva. Idén megújult koncepcióval, számos újdonsággal és az eddigieknél is pezsgőbb hangulattal kecsegtetnek a szervezők. A rendezvényeken a minőségi zenei produkciók és sztárok mellett kulturális eseményekre, valamint sportprogramokra is lehet számítani.

 

Ha Péntek, akkor Villány! 2014-ben:
• Július 4. Kowalsky Meg A Vega
• Augusztus 1. Balkán Fanatik
• Augusztus 15. Group 'N' Swing

 

További információk: www.villanyirendezvenyter.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. december 18. - Kétmilliárd forinttal kevesebb rendkívüli egészségügyi hozzájárulást kell befizetnie a BAT Pécsi Dohánygyár Kft.-nek (BAT) 2015-ben a baranyai megyeszékhely fideszes képviselőinek javaslatára - tájékoztatta Csizi Péter az MTI-t.

Pécs, 2015. augusztus 14. - Átadták a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjának (MEREK) gyógyászati segédeszközök kölcsönzésére szolgáló logisztikai bázisát a Mohácsi és a Tüskésréti út sarkán.

teacher-pensions-1110-1357212240.jpg

A februártól életbe lépő kormányhatározat értelmében a kormány rövid úton megszabadulna a nyugdíjkorhatárt betöltött közalkalmazottaktól, köztük a pedagógusoktól is. Ha a nyugdíjas pedagógusoknak menniük kell, a pécsi szakiskolák igen nehéz helyzetbe kerülhetnek, hiszen műszaki tanári végzettségű mérnökökből nagy hiány van.