Elnapolt ítélet a cselgáncsos fiú gyilkosának ügyében

2013. szeptember 4., szerda 20:53

Még mindig nem született ítélet F. László ügyében, aki tavaly augusztusban leszúrta a PVSK cselgáncs szakosztályának versenyzőjét, B. Dánielt. A fiú a helyszínen életét vesztette. A 41 éves F. Lászlót napokkal később fogták el egy kertvárosi lakásban - számol be a PécsMa.hu portál.

Lehajtott fejjel és megbánó arccal sétált be a tárgyalóterembe F. László. A 41 éves férfit azzal vádolják, hogy szóváltást követően szíven szúrt egy fiatal fiút tavaly augusztusban egy pécsi szórakozóhelyen.

hirdetés

 

A gyilkos és az áldozat alig ismerték egymást, egy átmulatott éjszaka után verekedtek össze. B. Dániel egy bárszékkel ütötte F. Lászlót, aki egy afgán tőrkéssel támadt vissza - a vádirat szerint. Most a tárgyaláson a bárszéket vizsgálta meg a szakértő. Azt akarták kideríteni, hogy hogyan keletkezett a műbőrön a vágott felület.

 

A bíró a bizonyítási eljárást lezárta. A perbeszédeket és az ítéletet pedig idő hiányában elnapolta - írja a hírportál.

 

Forrás és fotó: PécsMa.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. augusztus 21. - Idősek gondozására felvett állami támogatással élt vissza a gyanú szerint egy pécsi székhelyű alapítvány, az ügyben eljárást folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatósága - közölte a szervezet sajtóreferense.

ddc2-400-1387004489.jpgA Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) hosszú évtizedek óta követi a környezettudatos megoldásokat, a korszerű tüzelőanyag-használatot és a fenntartható fejlődés elveit a cementgyártásban. A vállalat működésének és a környezetbarát technológiák alkalmazásának bemutatására nyílt napot tartottak december 5-én Beremenden a gyár környezetében működő oktatási intézmények és térségi vezetők számára.

Pécs, 2016. január 8. - Az időjárási viszonyok okozta balesetveszély miatt nem lehet látogatni a pécsi parkerdőket. A korlátozás nem vonatkozik a Misina-tető szomszédságában található sí- és szánkópályára - közölte a területeket gondozó Biokom Nfkt.