Csütörtökön indul a második Hangulatsziget fesztivál

2014. július 7., hétfő 21:12

A tavalyi kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a szervezők már akkor biztosra vették: lesz folytatás. Zenészek, művészek szórakoztatják az utcán járókat négy hétvégén át. Sok helyszín, sok előadó, sok újdonság.

A Hangulatsziget fesztivál igazi színfolt a pécsi fesztiválok között. A szokásos „színpad-standok”-séma helyett a programok elszórtan, a város utcáira települnek, igazi nyári hangulatot teremtve.

A négy hétvége alatt a város szíve megtelik élettel, a Király utcán sétálva szinte méterenként botlunk zenészekbe, zsonglőrbe, vagy hatalmas hálóból előbújó hatalmas buborékokba.

hirdetés

Az idei hangulat július 10-én, csütörtökön indul, 19 órakor a Band Of Streets vezet végig a fesztivál összes helyszínén, majd áll meg a Széchenyi téren egy hatalmas örömzenélésre.

A helyszínek:

Nappali

Cooltour Café

Bellagio

Blöff

Eozin Kávézó

Lezser

Jókai Bisztró

A részletes programok egyelőre ismeretlenek, de érdemes követni a fesztivál facebook oldalát. Annyi biztos, hogy a kezdő napok egyike egy különleges, Új-Zélandi csemegét tartogat a Széchenyi téren.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidőt meghosszabbították, még mindig regisztrálhatnak az arra kedvet érzők. A regisztráció módja: facebook-on vagy e-mailben a [email protected] címre.

Kapcsolódó cikkek

barnamedve400-1472896749.jpg

Pécs, 2016. szeptember 3. - Örökbefogadói falat adtak át pénteken az 1,8 milliárdos beruházással felújított pécsi állatkertben, amely május végi átadása óta immár 109 ezer látogatót fogadott.

Az elmúlt hétvégén három segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem megyei főügyeletére. A tűzoltóknak Somberekre, Ócsárd környékére és Somogyviszlóra kellett vonulniuk.

Pécs, 2014. április 10. - Bérleti díj megfizetése nélkül használhatnak civilek üresen álló belvárosi üzlethelyiségeket a baranyai megyeszékhelyen. A második alkalommal meghirdetett akciótól pezsgőbb életet, nagyobb forgalmat remél a városi vagyonkezelő Pécs Holding Zrt.