VinCE Awards: villányiak a díjazottak között

2016. március 4., péntek 06:00

Budapest, 2016. március 4. - Tizenkét kategóriában ismerték el a magyarországi borvilág kimagasló teljesítményeit a VinCE magazin által tavaly alapított VinCE Awards nevű díjjal, amelyet csütörtökön adtak át a 7. VinCE Budapest Wine Show nyitónapjának gálaestjén.

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a VinCE magazin tizenegy éve meghatározó szerepet vállal a hazai boréletben, tesztjein rendszeresen értékel borokat. A VinCE Awards díjjal a lap olyan kimagasló teljesítményeket ismer el, amelyek túlmutatnak a borok elkészítésén, hogy azonosítsa és példaként mutassa fel a legjobb ötleteket, legprofibb koncepciókat, leginspirálóbb példákat.

hirdetés

 

A legjobb borlap kategória győztese idén a Kistücsök étterem lett, a legjobb borhotelnek az Andrássy Rezidenciát választotta a zsűri. A legjobb borvacsora díjával a Gusteau Kulináris Élményműhelyt tüntették ki, a legjobb borkereskedésnek a Bortársaság bizonyult, a legjobb borbeszerző Elek Ágnes (Spar) lett.

 

A legjobb borbár kitüntetést a Drop Shop képviselői vehették át, a legjobb borász weboldal a somlói Kreinbacher Birtoké, a legjobb pincelátogatást a zsűri szerint a mádi Holdvölgy Pincészet kínálja. A legjobb bormarketingkampány díját a Nemzeti Borkiválóság Program nyerte el, a legaktívabb társulás a Villány-Siklósi Borút Egyesület lett.

 

Díjazták a VinCE magazin saját tesztjein legtöbb csillagot szerzett borkereskedést és borászatot is, az elismeréseket a Bortársaság és a Sauska képviselői vehették át.

 

A VinCE Budapest Wine Show vendégei szombatig ezer féle, a VinCE Magazin tesztjein négy-ötcsillagos eredménnyel szereplő bort kóstolhatnak meg, hazai és külföldi borvidékek borkultúrájába kapnak betekintést, valamint feltárul előttük a francia, a tokaji és a francia pezsgők világa is.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Megalakította az új sztrájkbizottságot a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), a tárgyalásokat kezdeményező, a miniszterelnöknek címzett levelüket kedden juttatták el az MTI-hez. Az eddigi sztrájkbizottságot alkotó három másik szakszervezet kedden megállapodást írt alá Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárral.

Budapest, 2015. szeptember 16. - Egy gyakorlat miatt csoportosít át további egységeket a Magyar Honvédség az ország délnyugati térségébe - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) ma este az MTI-vel.

szabo-attila-2013ab-1373891537.jpg

Pécs, 2013. július 15. - Tavalyi győzelme után idén is abszolút első lett a 44. Nemzetközi Fizikai Diákolimpián (IPho) Szabó Attila, a pécsi Leőwey Klára Gimnázium diákja - erősítette meg több hírportál információját az iskola igazgatója hétfőn az MTI-nek.