Mesterek Mestere: elindult a közönségszavazás

2016. október 20., csütörtök 07:05

Budapest, 2016. október 20. - Október 30-ig lehet szavazni, hogy ki kapja Magyarország Mesterek Mestere 2016 közönségdíját. A második alkalommal meghirdetett díjra összesen tizennyolc érvényes pályázat érkezett.

A kezdeményezés keretében szakmai és közönségdíj is kiosztásra kerül. Az előbbiről szakmai zsűri, míg utóbbiról közönségszavazás dönt. Szavazni október 30-ig a www.mapei.com aloldalán lehet, ahol a szakemberek pályázatai megtekinthetők.

hirdetés

 

A Mapei által alapított díj célja, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját, megmutassa és elismerje a jó példákat, valamint vonzóvá tegye az építőipart a fiatalok számára.

 

2015-ben a nagykereki Kiss Tamás kapta a közönségdíjat, míg a szakmai fődíjat Filó Mihály, Budapestről.

 

- Óriási élmény egy ilyen értékes díjat elnyerni és nagy felelősség is egyben. Ezzel a díjjal a nevem és a munkám is felértékelődött... Sok pozitív visszajelzést és dicséretet kaptam eddigi pályám alatt, de most egy kicsit más megvilágításba került az egész életem. Számomra a két kislányom és az ő örömük jelenti a legtöbbet, csodálatos érzés volt hazavinni hozzájuk és a feleségemhez a díjat és megosztani velük az örömöm - idézte fel élményeit Kiss Tamás.

 

A Mesterek Mestere díj eredményhirdetése egy díjátadó keretében november 16-án lesz. A díjazottak erkölcsi és anyagi elismerésben, továbbá tárgyjutalomban részesülnek a Bosch és a Fix24.hu jóvoltából.

 

A Mesterek Mestere díjat 2015. év elején alapította a Mapei Kft., melyre minden, munkáját mesteri szinten folytató, ma is aktív kőműves és burkoló szakember pályázhat.

 

Forrás: Fülöp Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. április 13. - „Segítség, megöregedtem! De mi lesz a családi vállalkozásommal?” A rendszerváltás után alapított családi üzleteket a generációváltás problémája ezekben az években állítja igazi próbatétel elé.

textilrekonstrukcio400-1480892358.jpg

Budapest, 2016. december 5. - Nemzetközileg elismert restaurátorok bevonásával a múlt héten megkezdődtek a Budavári Palota Szent István-termének textilrekonstrukciós munkálatai.

Budapest-Baranya, 2015. június 16. - Alkalmasnak találta a Főgáz Zrt. ajánlatát a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH), így a társaság láthatja el a jövőben a lakossági gázszolgáltatási piacról kivonuló E.on Energiaszolgáltató Kft. és a GDF Suez Zrt. ügyfeleit.