Bam! - Bringás reggelik országszerte, Pécsen is

2013. október 2., szerda 18:20

bam-2013osz-400-1380730997.jpgOrszágszerte péksüteménnyel, gyümölccsel és egyéb finomságokkal várják a kerékpárosokat október 3-án és 4-én, csütörtökön és pénteken reggel a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány részeként. Pécsen harmadikán számíthatunk a kedves vendéglátásra.

A Budapesten kívül több vidéki városban is megszervezett eseményen a Bam!-ot támogató közszereplők is segédkeznek, és lesz, ahol a Tilos Rádió lemezlovasai zenét is szolgáltatnak. Egyes helyszíneken pedig ingyenes bicikliszerviz is üzemel majd.

 

Vidéken összesen 14 városban, csütörtökön Pécsen, Baján, Debrecenben, Érden, Gödöllőn, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden, Szolnokon, Szombathelyen, pénteken pedig Győrött, Sopronban és Zalaegerszegen fogadják a munkába és iskolába biciklivel közlekedőket.

hirdetés

 

A pécsi helyszín a Széchenyi tér, ahol reggel 6:45-től 9 óráig várja a bringásokat a Magyar Kerékpárosklub Pécs Területi Szervezete - derül ki a kampány honlapjáról.

 

A fővárosban tizenkét helyszínen osztanak reggelit, a Szentlélek téren Till Attila televíziós műsorvezető és filmrendező, Újpest Városkapunál pedig Gergely Gábor világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező várja a bringásokat - olvasható a szervező Magyar Kerékpárosklub Facebook-oldalán.

 

A Bringázz a munkába! kampányt 2007 óta minden évben kétszer - tavasszal és ősszel - rendezi meg a kerékpárosklub a mindennapi biciklizés népszerűsítésére. Az idei őszi kampány szeptember 23-tól október 25-ig tart.

 

Bővebben tájékozódni az esemény Facebook-oldalán vagy a Magyar Kerékpárosklub weboldalán lehet.


Forrás: MTI és a kampány honlapja

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2014. május 28. - A külképviseleti szavazatok megszámlálása után a Nemzeti Választási Iroda (NVI) ma este megállapította a magyarországi európai parlamenti választás előzetes végeredményét, ennek alapján a vasárnap éjszaka közölt mandátumelosztás nem változott.

Budapest, 2015. június 28. - Tilos lesz közterületeken vegyi anyagokat használni a gyomirtásra 2016-tól egy uniós előírás szerint. Az eddigi gyakorlat kiváltására több lehetőség kínálkozik, az egyik leghatékonyabb infravörös hullámokkal pusztítja el a nemkívánatos növényeket.

Budapest, 2016. december 18. - Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főigazgatóság Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatósága újból elindítja Zöldlista programját, mellyel a környezettudatos vásárlásra hívja fel a figyelmet. A kampányban aktív szerepet vállal Till Attila, televíziós műsorvezető, aki maga is környezettudatosan éli mindennapjait.