Augusztus végéig ingyenes Facebook a Telenornál

2014. június 23., hétfő 08:00

Budapest 2014. június 23. - A Telenor adatcsomag-előfizetéssel rendelkező ügyfelei augusztus 31-ig belföldön teljesen ingyenesen használhatják a Facebookot mobileszközeiken és számítógépükön egyaránt.

A mobilszolgáltató tisztában van azzal, hogy a közösségi média egyre fontosabb szerepet tölt be ügyfelei és a közösségek életében. Ezért több mint 1 millió mobilinternet előfizetője számára lehetővé teszi, hogy adatforgalmi korlát nélkül kövesse hírfolyamát és ossza meg élményeit, a számára fontos híreket, véleményét és nyári fotóit a Facebookon.

 

„Tudjuk, hogy a nyár a kikapcsolódás és az utazások időszaka. Fontos, hogy ügyfeleink ilyenkor is szabadon tájékozódhassanak, kapcsolatot tarthassanak szeretteikkel, és megoszthassák élményeiket és legfontosabb híreiket barátaikkal. Szeretnénk még nagyobb szabadságot nyújtani számukra, ezért most ingyenes Facebook adatforgalmat kínálunk minden mobilinternetező ügyfelünknek” – mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.

hirdetés

 

Az ingyenes belföldi Facebook-használat június 13. és augusztus 31. között bármely adatcsomaggal vagy hang- és adatcsomaggal rendelkező Telenor előfizető számára elérhető. A felhasználók a Telenor hivatalos Facebook oldalát is felkereshetik, ahol dedikált ügyfélszolgálati csapat várja kérdéseiket hétfőtől vasárnapig, 8-tól 22 óráig. Ezen időszakban a munkatársak a beérkezett kérdések, megkeresések 85%-át 15 percen belül megválaszolják. Az oldalon található Speed-O-Meter alkalmazás segítségével a látogatók azt is megtudhatják, hogy az elmúlt egy órában a Facebookon bonyolított ügyfélszolgálati forgalom alapján mennyi időn belül számíthatnak kérdésük megválaszolására.

 

A mobilinternet és a Facebook használata Magyarországon is meghatározó trend:

  • A Telenor Magyarországnál értékesített új készülékek több mint 80%-a okostelefon, és a táblagépek iránt is nő az érdeklődés. Ezért nem meglepő, hogy a Telenor előfizetőinek egyharmada már okostelefont használ, és közülük több mint 1 millióan rendelkeznek mobilinternet előfizetéssel.
  • Magyarországon is egyre népszerűbb a Facebook, amelynek 4,8 millió hazai felhasználója közül több mint 4 millióan mobileszközről látogatják az oldalt [forrás: socialdaily.com]. A Facebook népszerűsége nemzetközi szinten is megkérdőjelezhetetlen. Az oldal 1,31 milliárd felhasználójának közel fele (48%) naponta lép be, és alkalmanként átlagosan 18 percet tölt el ott. A Facebook azonban nem csupán egy weblap, hanem szinte már életforma: a 18-34 év közöttiek mintegy felének (48%-ának) a reggeli felkelés után az egyik első dolga a közösségi oldal meglátogatása [forrás: statisticbrain.com].

Hírforrás: telenor.hu

Kapcsolódó cikkek

Budapest-Pécs, 2015. január 16. - Idén is megrendezi országos szintű, ingyenes Nyílt Próbaérettségi Napját a Studium Generale. A megméretés február 14-én, szombaton lesz az ország hat városában történelemből, matematikából és elméleti közgazdaságtanból közép- és emelt szinten. A próbaérettségi minden végzősnek lehetőséget ad arra, hogy tesztelje eddigi tudását, és megfigyelje magát, hogyan reagál a vizsgakörülményekre, valamint tapasztalatot szerezzen a feladattípusokról, időkorlátokról.

Az üröm és a parlagfű pollenjei is megjelentek a levegőben a mérőállomások adatai szerint, néhol már tüneteket okozó közepes mennyiséget is mértek, de továbbra is a csalánfélék pollenszemeit regisztrálták a legnagyobb számban - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.

Budapest, 2014. november 8. - Míg a vezető pozícióban dolgozók többször is részt vehettek már csapatépítő tréningen, a fizikai munkások többségét még nem hívták ilyen rendezvényre - derült ki a Profession.hu és a KonferenciaHotelek.hu felméréséből. Az átlagos csapatépítő tréning kétnapos, pénteken és szombaton zajlik, és jellemzően egy vidéki hotelben ér véget.