Borvidéki kiemelt rendezvények 2016 első felében

2016. január 18., hétfő 06:00

Villány, 2016. január 18. - A Villány-Siklósi Borút Egyesület tájékoztatása alapján ajánljuk a tartalmas kikapcsolódást keresők figyelmébe a Villányi borvidék 2016 első félévében sorra kerülő kiemelt rendezvényeit.

vincelogo16-500-1453063545.jpg

2016. január 23. - Pincéről Pincére - Variációk Vincére

Vesszőszentelés, pincejárás, borvacsorák, Vince-napi szokások

 

2016. február 13. - 8. Böllérfesztivál

hirdetés

Hagyományőrző rendezvény a falusi disznóvágás hangulatában

 

2016. április 2-3. - Hú!SVÉT

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) bemutatja: Hú!SVÉT, avagy Húsvéti kulináris kalandozások Palkonyán

 

2016. április 29-30., május 1. - Borzsongás

Zsongó borudvarok a Villányi borvidék különböző pincészeteinél: zene, irodalom, film, gasztronómia, gyermekfoglalkozások, tánc, majális, Bor-Ász labdarúgó mérkőzés

 

2016. május 13. - „Ha péntek, akkor Villány”

Villányi borok, könnyűzenei koncertek, utcabál a Villányi Rendezvénytéren - Nemzeti Bor Maraton

 

2016. május 15. - Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék

Kitűnő borok, műemlék pincesor, és sok kultúra Pünkösd vasárnapján

 

2016. június 10-11. - V. Gere Jazz Fesztivál

GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz-zene villányi randevúja „Öröm, Zene, Nyár” tematikára

 

2016. június 24. - „Ha péntek, akkor Villány”

Villányi borok, könnyűzenei koncertek, utcabál a Villányi Rendezvénytéren

 
Forrás: Villány-Siklósi Borút Egyesület, további információk és rendezvények: www.villanyiborvidek.hu

 

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. április 4. - Különleges ételekkel és színes, érdekes programokkal várja vendégeit a 11. Medvehagyma Fesztivál, amelyet április második hétvégéjén rendeznek meg a Pécshez közeli Orfűn.

csokolade400-1422555900.jpgPécs, 2015. január 30. - Különleges csokoládékkal és az édességhez kapcsolódó színes programokkal várja a látogatókat a Pécsi Csokoládé Karnevál, amelyet február 7-én és 8-án rendeznek a Zsolnay-negyedben.

Budapest, 2014. június 30. - „Kész a sajtos-tejfölös!” - e mondat hallatán majdnem mindenkinek a forró nyári napsütés, a strand jut az eszébe és szinte érezzük a frissen sütött lángos illatát. Csábításának kevesen tudnak ellenállni, főleg hogy a klasszikusok mellett már olyan különleges változatokban is kapható, mint a káposztás, kolbászos, vagy lekváros, porcukros.