Nyitás az átköltöztetett pécsi Mekinél

2015. január 17., szombat 08:45

Pécs, 2015. január 17. - Az Árkádban ma nyitja meg új éttermét a McDonald’s. A városban három étteremmel jelenlévő hálózat az eddig a Király utca és a Széchenyi tér sarkán működő üzletét költözteti át a bevásárlóközpontba. A költözés nem érinti a munkahelyeket, a teljes dolgozói csapat továbbra is a McDonald’s-nál folytatja a munkáját. A McDonald’s 1995 óta van jelen Pécsen, a városban működő három étteremben eddig összesen mintegy 20 millió vendég fordult meg.

A 20 évvel ezelőtt, a város főterén megnyitott étterem január elején fogadott vendégeket utoljára, mától pedig az új helyszínen - rövid sétatávolságra a Széchenyi tértől - várja közönségét. A költözéssel az étterem a város forgalmának és a vendégek vásárlási szokásainak változásaihoz alkalmazkodik, célja, hogy az éttermek mindig a vendégek számára legkényelmesebben elérhető helyen legyenek.

hirdetés

 

Az új étterem a bevásárlóközpont emeletén található ételudvarban 80 m2-en kapott helyet, ezt egészítik ki a raktározásra és egyéb kiszolgáló tevékenységekre használatos helyiségek. A kisebb alapterület ellenére az étteremben megvásárolhatók lesznek a legkedveltebb McCafés termékek is: a vendégek megtalálhatják itt többek között a karamellás sajttortát, az epres szeletet, a triplacsokis kekszet és az áfonyás muffint, valamint a McCafé kávéi közül az espressót, a cappuccinót, a caffé lattét és a hosszú kávét. Az étterem kínálatában a Royal hússal készülő és a Wrap termékeken, illetve a csirkés Cézár szendvicsen kívül minden nagy kedvenc megtalálható lesz.

 

Az éttermet vezető Varga Csaba korábban a belvárosi étteremben töltötte be ezt a pozíciót, a most nyíló egység mellett pedig a Pécs Plazában található éttermet is irányítja. Az Árkád és a Pécs Pláza bevásárlóközpontokban lévő éttermek mellett a McDonald’s a 6-os út mentén 1995-ben megnyitott drive étteremben (Zsolnay V. u. 4-6.) is várja a pécsi vendégeket.

 

Forrás: McDonald’s

Kapcsolódó cikkek

tojassalata-retekkel-1397671505.jpgBudapest, 2014. április 17. - A magyar és az európai keresztény hagyományban a húsvéti időszak alatt kiemelt jelentőséget kapnak az elfogyasztott ételféleségek. Ma már a húsvéti ételeket, alapanyagokat - bárány, tojás, sonka - szimbolikájuk mellett elsősorban az ízük és a hagyományok miatt fogyasztják. A családi összejövetelre, illetve a vendégeknek kínált ételek összeállításához az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) ad hasznos tanácsokat.

4-1354370953.jpgHázi sör, napérlelte gyümölcsök és zöldségek, jó pálinka, kézműves sajt, házi kolbász - csupa olyan kincs, ami körülöttünk terem, - itt, Pécs környékén is - csak észre kell venni! Egy új kezdeményezés ezekre az értékekre irányul.

kekoporto-foto-rosenzweig400-1428950076.jpgPécs, 2015. április 14. - Magyar, cseh és osztrák bor kapott champion-díjat a hétvégén tartott nemzetközi portugieserszemlén. Az eseményen tizennégy bor, ebből tizenegy magyarországi kapott aranyérmes minősítést.