Újra kiszabadítják Bucit a börtönből

2012. július 2., hétfő 09:51

28-1354441117.jpgIsmét Buci a Tenkes kapitánya szuperprodukció Eke Mátéja Siklóson.

 

Sokak erkölcsi érzékét piszkálhatja, hogy a sztárt a darabban a nép jelképesen kiszabadítja a börtönből, ártatlanságát bizonyítandó.

 A szervezőket viszont nem aggasztotta, hogy egy olyan embert éltet a tömeg, aki valójában még csak feltételesen szabadult börtönbüntetéséből, amelyet ittas és drogos állapotban okozott, súlyos személyi sérülésekkel járó autóbalesete miatt szabtak ki rá. Sajnos úgy látszik, ez nem csak a tévében, a színház világában sem probléma.

hirdetés

A márciusban szabadult színészcsillag karrierje töretlenül ível tovább felfelé, pedig minden valószínűséggel a legjobbat neki is egy néhány éves rivaldamentes, egocsökkentő kúra tenné.

Ehelyett azonban Siklóson csodálhatjuk Buci színészi, énekesi és akrobata tehetségét, hiszen a musical bővelkedik a dalokban, akciójelenetekben, rendkívüli látványelemekben. Buga Jakab szerepét ismét Mészáros Árpád Zsolt alakítja. A musicalt nyolc alkalommal tekinthetik meg a nézők júliusban Siklóson. A jegyárak 3000 és 4500 ft között vannak.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. április 23. - Három pályázatot nyújtottak be a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ) igazgatói posztjára - közölte az MTI érdeklődésére a baranyai megyeszékhely önkormányzata a beadási határidő lejártát követően. Az új vezető 2016. február 16-tól öt éven át töltheti be a tisztséget.

rozefutas400-1435210887.jpgVillány, 2015. június 25. - Már csak három hét, és rozéba öltözik Villány, hogy az országban egyedülálló módon ünnepeljék a rozé borokat. Július 17-18-án a Villányi borvidéken ötödik alkalommal rendezik meg a népszerű Rozé Fesztivált.

Budapest, 2015. május 27. - Bemutatják a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjából visszalépett három társulat produkcióit a június 4-én kezdődő fesztiválon, a zsűri azonban nem fogja értékelni őket - közölte Szabó László, a Magyar Teátrumi Társaság (MTT) titkára.