Költségesre sikeredett facebook-bejegyzés

2014. március 2., vasárnap 14:20

Egyesült Államok, 2014. március 2. - Biztosan sok kínos, vagy ciki facebook-bejegyzéssel találkozhattunk már, ám a mostani komoly következményeket vont maga után. Egy amerikai férfi nagyjából 17 millió forintnak megfelelő összeget bukott el lánya postja miatt.

A 69 éves Patrick Snay életkordiszkrimináció miatt perelte be volt munkahelyét, a középiskolát, ahol nemrég lánya is végzett. 10 000 dollárt nyert bérpótlékként és még 80 ezret peren kívüli egyezség keretében. Összesen egy feltétele volt a megállapodásnak: titokban kellett maradnia, hogy pénzt kapott az iskolától - számol be a Miami Herald.

hirdetés

 

Azaz Snay a lányának sem mondhatta volna el, de ő mégis úgy érezte, ezt mindenképpen meg kell osztania vele. Ráadásul úgy vélte, hogy az iskola a lányán keresztül próbált bosszút állni rajta, így Dana lelki sérüléseket szerzett.

 

Ez eddig még talán rendben is lett volna, de a lány facebook-adatlapján nem sokkal később ezt tette közzé egy gunyoros, rosszalló megjegyzéssel egyetemben: "Snay mama és papa megnyerte a pert a Gulliver ellen. A Gulliver most már hivatalosan is fizetni fogja az idei európai nyaralásomat. ..."

 

Az iskola még ki sem fizette a pénzt, de már le is fújhatták az egészet. A bíróság is nekik adott igazat, hiszen Snay azt az egyetlen dolgot tette, amit nem szabadott volna: megszegte a titoktartási követelményt. Lánya bejegyzése lett így az eddigi legdrágább facebook-post.

 

Forrás: baxterbulletin.com

Kapcsolódó cikkek

Három éve nem tud aludni egy brit nő amiatt, hogy agya állandóan egy régi slágerrel "traktálja".

John Lipsky Pécsett

John Lipsky a pécsi Teleki Józsefről elnevezett előadássorozat első vendégeként a gazdasági válság Magyarországra gyakorolt hatásáról beszélt. A nemzetközileg elismert szakember nem látta sötéten a jövőt.

Kolozsvár, 2013. május 30., csütörtök - Erdélybe látogatott csütörtökön Károly herceg, a brit trón örököse - közölte a Mediafax hírügynökség.