17 évesen 206 centi magas a lány, eltörpül mellette idősebb fiúja!

2013. március 11., hétfő 19:27

68254-1363027006.jpg

Elisany da Cruz Silva még csak 17 éves, de már 206 centi magasból szemléli a világot. Ismét bebizonyosodott, hogy nem a méret a lényeg: a lány szívét egy sokkal alacsonyabb fiú hódította meg.

Párra lelt a világ legmagasabb tinilánya. Igaz, első látásra senki nem mondaná, hogy az isten is neki teremtette a 22 éves Francinaldo da Silva Carvalhót, a férfi ugyanis 163 centi „magas”, így még Elisany válláig sem ér. A különleges ízlésű építőmunkást ez cseppet sem zavarja.

hirdetés

 

– A munkatársaim mindig azt kérdezik: hogy tudod megölelni? Erre azt felelem, mindennek meg lehet találni a módját – magyarázta az égimeszelő párja.

– A személyisége fogott meg igazán, s az, ahogy az emberekkel és velem bánik. Talán az egyetlen zavaró dolog, amikor kéz a kézben járunk, úgy tűnik, mintha az öcsém vagy a fiam lenne – vallott kapcsolatáról a salinopolisi lány.

Elisany 11 és 14 éves kora között nőtt a legtöbbet. A hirtelen nyúlás komoly fájdalmat okozott végtagjaiban, ezért orvosai eltávolították szervezetéből a növekedésért felelős mirigyeket. Ez után két és fél centivel kurtább lett, de az iskolabuszba így sem fért be. Társai sokat bántották termete miatt, ezért otthagyta a sulit, és modellnek állt.

Kapcsolódó cikkek

Dan Zamfirescu a Nagy Románia Párt (PRM) jelöltjeként kap mandátumot, miután a párt listáján 2009-ben EP-képviselővé lett Gigi Becali futballmecénást decemberben a román parlament képviselőjévé választották, és lemondott európai parlamenti mandátumáról. Zamfirescuról, aki 1980-tól 1990-ig a Securitate, majd 1990-től 2002-es nyugdíjazásáig a Román Hírszerző Szolgálat tisztje volt, a román átvilágítási intézet 2007-ben megállapította, hogy a rendszerváltás előtt "politikai rendőrségi tevékenységet" folytatott - írta Romania Libera című bukaresti napilap.

coca-1360419320.jpg

A Coca cola a WWF-el fogott össze, hogy az Arctic Home nevű kampányban támogassák a jegesmedvék élőhelyének megóvását.

Berlin, 2015. október 15. - Rendkívül élesen bírálták Angela Merkelt pártja, a konzervatív CDU egy szerda esti rendezvényén, amelyen a pártelnök-kancellár ismét elutasította a német határok lezárására irányuló követeléseket.