Jegesmedvékért kampányol a Coca cola

2013. február 9., szombat 15:30

coca-1360419320.jpg

A Coca cola a WWF-el fogott össze, hogy az Arctic Home nevű kampányban támogassák a jegesmedvék élőhelyének megóvását.

A Coca cola mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, ezt most is megmutatja, hiszen újra a jegesmedvék egyre nagyobb veszélyben lévő élőhelyeinek megóvásáért kampányol.


„A Coca-Cola cég a környezetvédelemben is vezető szerepre törekszik – minden egyes nap, minden döntésünkkel és folyamatunkkal, a világ összes táján.”

hirdetés


A Coca cola már korábban is kampányolt jegesmedvékért, először 1922-ben jelentek meg nyomtatott hirdetéseikben, később 1993-ban a Northern Lights kampányban.

Most az Arctic Home kampányban három éven keresztül támogatja a WWF sarkköri tevékenységét évi 1 millió eurónak megfelelő összeggel.


„Az Északi-sarkkör vándorai a jegesmedvék, amely állatok élőhelye a klímaváltozás hatásai miatt veszélybe került. A WWF és a Coca-Cola most közös kampányban fog össze a sarkvidék királyainak megmentéséért. A két szervezet az Arctic Home nevű kampány során arra buzdít mindenkit, csatlakozzanak hozzájuk, és adományukkal támogassák a jegesmedvék élőhelyének megóvását. „


A kampány TV spotokban is látható lesz, beszélő jegesmedvékkel, Ridley Scott rendezésében.


A programhoz bárki csatlakozhat a  www.arctichome.hu  oldalon.

 

 

 


Illés Anett
 

Kapcsolódó cikkek

Los Angeles, 2016. november 11. - Meghalt Leonard Cohen - derül ki a kanadai énekes, dalszerző és költő hivatalos Facebook-oldalán hajnalban közzétett üzenetből.

kleindavid400-1457814268.jpg

Budapest, 2016. március 13. - Az egyik legismertebb magyar hegymászó, Klein Dávid újra a Himalájába készül. Ezúttal a 8091 méter magas Annapurna csúcsának megmászását tervezi oxigénpalack és teherhordók segítsége nélkül. Az expedíció a napokban indult és Dávid az alaptábort az előzetes tervek szerint március 22. és 27. között éri el.

London, 2013. április 3., szerda - "Helen, agyonlőttem a férjem, most tüntetem el a koszt, gyere segíteni elásni!" - mondta telefonon a nővérének egy nő komor hangon, de csupán április elsejei tréfaként az Egyesült Államokban, ami miatt azután bilincs kattant csuklóin, de már nem viccből.