Mindenki Gerát ünnepelte! – VIDEÓ

2012. szeptember 1., szombat 14:20

39b-1354369501.jpgÉlete góljával tért vissza sérülése után a West Bromwich pécsi származású focistája.

 

A mérkőzés 43. percében ezzel a csodás góllal segítette csapatát vezetéshez a magyar játékos.

Gera egy jobb oldali szöglet után a kifejelt labdát mellel átvette, majd egy pattanás után, mielőtt a védő odaért volna, hatalmas erővel bombázott a jobb felsőbe. A világbajnok kapus, Reina nem érhette el.

hirdetés

 

GerardPiqué, a Barcelona világbajnok hátvédje a meccs közben azt írta Twitterére, „Micsoda gól! Gera lőtte!".

 

A félidőben így 1-0-ra vezetett a WBA, majd a második félidő elején a liverpooli Aggert kiállították, ami után még két gólt sikerült besöpörni a Liverpool-nak. A  meccset 3-0-ra nyerte a WBA.
Gera Zoltán
„Boldog vagyok, hogy visszatértem, gólt lőttem, és hogy a szurkolók végig biztattak – nyilatkozta klubja honlapjának Gera Zoltán. – Hatalmas élmény volt a szezon első meccse. Remek gólt rúgtam, a legjobb pillanatban jött, erőt adott, remélem, hasonló lesz a folytatás is." A teljesítménnyel a klub menedzsere, Steve Clarke is nagyon elégedett volt, aki azt mondta, Gera úgy játszik, mintha most igazolták volna le.

 

A 33 éves magyar játékosnak az előző szezonban elszakadt a keresztszalagja a Tottenham elleni meccsen, utána gyakorlatilag az egész idényt kihagyta.

Kapcsolódó cikkek

Labdasportok élvonalbeli pécsi csapatainak csütörtöki, pénteki, szombati és vasárnapi mérkőzéseiről számolunk be röviden.

46-1354369624.jpgA szövetségi kapitány is táncra perdült, amikor Péter megnyerte a paralimpiai döntőt.

 

A 11-es kategóriában érdekelt, háromszoros világ- és Európa-bajnok játékos a döntőben azzal a dél-koreai SzonBjeongDzsunnal szállt szembe, aki 3-1-re verte őt a csoportkörben. A német TTC Mühlhausenben légióskodó Pálos 5-3-ra elhúzott az első szettben, innen ellenfele ugyan még többször kiegyenlített, ám a játszma végül az övé lett (12-10).

kerekparmaraton1-harkany2014-1406652914.jpgHarkány, 2014. július 30. - Rendhagyó sporteseményt lát vendégül Harkányfürdő: ismét tizenkét órás kerékpáros maratont rendeznek a városban. Augusztus 20-án reggel rajtol el a második Harkány-Tour.