A Juventust is kipöckölte a PMFC U11-es gárdája

2013. július 6., szombat 12:18

football-wallpaper-1373106109.jpg

A horvátországi ALPAS CUP meghívásos tornán értek el kitűnő eredményt az ifjú focisták június végén. A nagyhírű olasz ellenfél kiejtése után a végső győztes akasztotta meg a pécsieket.

A 32-csapatos nemzetközi tornán olyan neves klubok korosztályos csapatai vettek részt, mint a Zeljeznicar, a Crvena Zvezda, a Hajduk Split, a Dinamo Zagreb, a Sparta Praha, a Juventus Torino, az NK Maribor vagy a Sturm Graz - számol be a PMFC-MATIAS honlapja.

hirdetés

 

Az egyenes kiesési szakasz úgy alakult, hogy az addig hibátlan mérleget hozó Juventus kapták ellenfélül a PMFC focistapalántái. A pécsiek nem kis meglepetést okozva, remek játékkal 2-1-re győztek a torinóiak ellen. Ezután a végső győztessel, a horvát Hajduk Splittel kellett megmérkőzniük. Ellenük viszont már nem sikerült a bravúr. 3-1-re kikaptak, és végül a 7. helyezést érték el.

 

További részletekért és csapatképért kattintson ide.

Kapcsolódó cikkek

Október 29-én, a Psoriasis világnapján a Hullámfürdőben is megrendezik az Úszók Éjszakáját, amely a hazánkban kétszázezer ember életét megkeserítő pikkelysömörre hívja fel a figyelmet.

rallye-1374272120.jpg

A Marco Racing Team csapata megrendezi a Rallye Sprint Bajnokság egyik kiemelkedő helyszínén, a Remeterét – Lapis – Árpádtető gyorsasági szakaszon a hagyományos Árpádtető Kupát.

bjj363-1390315097.jpgPécsett él és a brazil dzsiudzsicu (bjj) fortélyait oktatja gyerekeknek és felnőtteknek a Hollandiából származó Remy VdrHoort, aki félig magyar származású feleségével és lányaival közel három éve döntött úgy, hogy a Magyarországra költözik.