Rendhagyó csapatépítés

2013. március 5., kedd 17:59

kep-064-1362502535.jpg

Az Új Széchenyi terv keretében elnyert pályázatnak hála 900 megváltozott munkaképességű ember képzése valósul meg. A képzés megnyitója egy szórakoztató rendezvény volt a Bóbita Bábszínházban.

A megnyitó persze nem csak a szórakoztatást szolgálta, az ERFO Kft. dolgozói csapatépítő tréningen vehettek részt.
A játékos bemelegítés után a három segítő tréner bemutatkozása következett, a műsort pedig a Momentán Társulat zenés, improvizációra épülő, interaktív előadása tette színesebbé.

hirdetés

A trénerek szerint fontos, hogy a munkavállalók megismerjék magukat és felfedezzék a magukban rejlő lehetőségeket. A dolgozók élvezték az előadást és szívesen vettek részt a játékokban.
A tréningen 400 megváltozott képességű munkavállaló vett részt.
A módszer sikerességét bizonyítja, hogy azok a dolgozók is aktívabbak voltak a feladatokban, akiket korábban sokkal nehezebb volt motiválni.

Kapcsolódó cikkek

jakovali-hasszan-pasa-dzsamija400-1414535073.jpgPécs, 2014. október 29. - Kiemelt figyelmet és törődést kaptak a közelmúltban és kapnak a jövőben is a török kori műemlékek Pécsen - mondta a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek abból az alkalomból, hogy ma török tematikus napot tart a közmédia.

2013. május 24., péntek - Befejeződött napokban a Komló és Pécs-Vasas közötti budafai meddőhányó rekultivációjának első üteme, amely jelentős lépés annak érdekében, hogy a terület a bányászati hasznosítás után újra kirándulók célpontja lehessen.

"Száguldás szerelmesei" címmel Forma-1-es kiállítás nyílt Pécsen július 23-án, kedden. Az Árkád Bevásárlóközpontban többek között nyolc eredeti F1-es versenyautót mutatnak be.