Falusi vendéglátó képzés indul Pécsen

2014. június 21., szombat 10:00

Pécs, 2014. június 21. - A Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség 60 órás akkreditált “Falusi vendéglátó” képzést hirdet Baranya és a horvátországi Baranja falusi szállásadói részére.

A júliusban lezajló képzés az alábbi témákat érinti: gazdálkodási ismeretek, környezet kialakítása, szabadidős tevékenységek szervezése, a vendégház és szolgáltatásainak kínálata, higiéniai előírásai, kommunikáció-marketing.

hirdetés

 

A jelentkezéseket június 30-ig várják a szervezők.

 

Forrás és további tudnivalók: Baranya Zöldút

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. december 23. - Két év tíz hónap letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla másodfokú, nem jogerős tegnapi ítéletében a Pécsi Egyházmegye gazdasági bűncselekményekkel vádolt volt vagyonkezelőjét.

Budapest, 2014. május 16. - A dél-dunántúli köznevelési feladatot ellátó közoktatási intézmények fenntartói 1,2 milliárd forint uniós forrásra pályázhatnak oktatási intézményeik fejlesztésére. A pályázatok benyújtásának határideje június 26-ika.

eromu-tuskesret-1378236175.jpgA napokban elindult a tájrendezés utolsó üteme a pécsi erőmű egykori tüskésréti zagyterének helyszínén, a jövő év végéig tartó munkálatokra 1,4 milliárd forintot költ a Pannon Hőerőmű Zrt. A társaság az MTI-hez eljuttatott szeptember 2-i közleményében utalt rá, hogy a pécsi erőműben mintegy ötven éven keresztül, a Mecsek ásványvagyonára építve széntüzeléssel állítottak elő villamos- és hőenergiát.