Az utolsó tanítási napig lehet szavazni

2013. június 4., kedd 18:27

teacher-pensions-1110-1357212240.jpg

A város idén először megválasztja az év legjobb osztályfőnökét. A diákok szavazatait a [email protected] e-mail címre várják.

Az eseményt hagyományteremtő szándékkal szervezik: ezzel is szeretnék kifejezni, hogy bár az iskolákat átadták a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak, azok nem közömbösek a város számára. Továbbra is szeretnék értékelni, díjazni a helyi pedagógusok értékes munkáját.

hirdetés

 

Az elismerést június 18-án, a Kodály Központban, a pedagógusoknak és óvónőknek megrendezett koncerten adják majd át.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. augusztus 21. - Idősek gondozására felvett állami támogatással élt vissza a gyanú szerint egy pécsi székhelyű alapítvány, az ügyben eljárást folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatósága - közölte a szervezet sajtóreferense.

szunyogirtas-1368177669.jpg

Pécsett április végétől kezdve írtják a szúnyogokat, az épp bevetésen lévő, alacsonyan szálló repülőgépet már sokan láthatták. Bár vitathatatlanul több a vérszívó, mint tavaly, "halálos kórokozóktól", "dengue láztól", "szívférgektől" és más vérfagyasztóan hangzó betegségektől nem kell tartani. 

unnamed-1404397742.jpg

Több ezer osztrák érdeklődőnek mutatkozott be Pécs városa a Grazban rendezett Auf nach Ungarn! című háromnapos rendezvényen június végén. Az eseményen a Zsolnay Örökségkezelő NKft., a Janus Pannonius Múzeum, az Irány Pécs! Kft. és a Palatinus Hotel Pécs képviselte a baranyai megyeszékhelyet.