Országos tájékoztató körúton a VOSZ

2014. október 8., szerda 06:00

Budapest, 2014. október 8. - A Széchenyi 2020  program támogatását élvező „A Munkáért” projekt részeként a következő hetekben és hónapokban rendezik meg az ország több pontján a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vállalkozói tapasztalatcserét szolgáló rendezvénysorozatát.

A programok résztvevői képet kaphatnak a pályázatról, az aktuális gazdasági változásokról valamint megismerkedhetnek a VOSZ szervezetével és szolgáltatásaival. A résztvevők lehetőséget kapnak arra is, hogy a VOSZ stratégiai partnere, a BNI kapcsán megismerkedhessenek a networking fogalmával és elsajátítsák az alapjait is. Az eseménysorozat egyedülálló lehetőséget kínál az ismeretek bővítésére és a tapasztalatcserére.

 

A VOSZ az országos konferenciasorozat keretében év végig hetente több mint három rendezvényt tart kis- és középvállalkozások számára. Minden szempontból érdemes látogatni ezeket a regionálisan szervezett eseményeket, mert mindig az adott megyét érintő lehetőségeket dolgozzák fel. A résztvevők megismerkedhetnek a VOSZ új szolgáltatásaival és azzal, hogy miért is éri meg tagnak lenni, mit kaphatnak tagságukért cserébe. Több sikeres vállalkozás, igazgatója is tart előadást a konferenciákon, többek között a BNI (Business Network International), amely a konferenciák 60%-án jelen lesz és tudásanyagával járul hozzá a vállalkozók sikereihez.

hirdetés

 

A VOSZ stratégiai partnere, a BNI segít abban, hogy az események résztvevői szakmájukon belül megismerkedhessenek a networking alapjaival. A BNI mára 59 országban,  6500 csoporttal, 160 ezer főt meghaladó taglétszámmal működik. A BNI Magyarországon 2008 óta működik, 2013-ban 600 magyar vállalkozás rendelkezett tagsággal a fővárosban és további 12 vidéki városban. A jutalékmentes üzleti ajánlások révén a tagok 12 milliárd forintot meghaladó forgalmat értek el.

 

A találkozók jó alkalmak arra is, hogy a VOSZ régi és új partnerei jobban megismerhessék a pályázatot, a VOSZ céljait és küldetését. A Vállalkozók Országos Szövetsége 1988. február 20-án alakult meg, mint Magyarországon az első és a politikai rendszerváltás előtt létrejött egyetlen önkéntes, politikailag semleges, a többségi magyar magántulajdonú vállalkozások országos gazdasági munkaadói érdekképviseletét ellátó szervezet. Mára már több mint 50 ezer taggal rendelkezik.

 

Forrás: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, bővebben: www.vallalkozo.info

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. december 12. - Belevágni egy saját vállalkozásba egyszerre kockázattal és izgalommal teli, hiszen rengeteg kihívás és kemény munka vár arra, aki az üzleti önállósodás útját választja. Gyakran azért választják a vállalkozók útját az emberek, mert függetlenségre és szabadságra vágynak. Ekkor még nem látjuk előre, hogy milyen küzdelmek és kudarcok várnak ránk.

onk-2015-400-1475925420.jpg

Budapest, 2016. október 9. - Kettőről háromra jutni, vagy ötről hatra - az egyik legnagyobb kihívás a hazai vállalkozások előtt. A sikeres üzleti gyakorlatok eltanulása üzletmentő, a jó példa ragadós lehet. Ehhez nyújt profi keretet immár nyolcadik alkalommal Magyarország legnagyobb üzleti kapcsolatépítő találkozója.

ethical-hacking2014-400-1425709152.jpgBudapest, 2015. március 7. - Idén is várják az Ethical Hacking Konferencia szervezői azokat az új tehetségeket, akik szívesen mutatják be az általuk frissen felfedezett biztonsági hiányosságokat. A programban már biztosan lesz IP-alapú telefontörés, jelentéktelennek tűnő információkból felépített Social Engineering, illetve szoftverhibákat kihasználó támadás.