Gondolkodj nagyban, gondolkodj csapatban!

2016. október 9., vasárnap 07:00

onk-2015-400-1475925420.jpg

Budapest, 2016. október 9. - Kettőről háromra jutni, vagy ötről hatra - az egyik legnagyobb kihívás a hazai vállalkozások előtt. A sikeres üzleti gyakorlatok eltanulása üzletmentő, a jó példa ragadós lehet. Ehhez nyújt profi keretet immár nyolcadik alkalommal Magyarország legnagyobb üzleti kapcsolatépítő találkozója.

Az Országos Networking Konferenciát Budapesten rendezik meg, október 26-án. A találkozón közel 800 vállalkozó építhet friss üzleti kapcsolatokat.

 

„Gondolkodj nagyban, gondolkodj csapatban!” - ahogyan azt az idei rendezvény mottója is hangoztatja, a csapatépítésre, csapatszellemre, és a kkv-k fejlődésére helyezik a hangsúlyt. A résztvevők rengeteg olyan megoldással, jó tanáccsal és ötlettel gazdagodhatnak, melyek alkalmazásával üzleti növekedést és kézzel fogható eredményeket érhetnek el saját vállalkozásaik javára.

 

A szervezők szándéka szerint ez a nap a növekedéshez, a sikeres újrakezdéshez, új vevői és beszállítói kapcsolatokhoz vagy nehéz helyzetben a fennmaradáshoz ad tudást, erőt, friss kapcsolatokat és bőséges muníciót azoknak a vállalkozóknak és üzletembereknek, akik komolyan veszik önmagukat és nem „láblógatva” várják a sikert.

hirdetés

 

A Business Network International (BNI) a világ és Magyarország legnagyobb networking szervezete, az idei országos konferenciáján is a hazai és nemzetközi networking élet rangos szakembereit vonultatja fel. A BNI tagjai a jutalékmentes üzleti modellt, az „Aki ad, az nyer!” gyakorlatot követő, sikeres vállalkozások ezúttal vendégeikkel is megosztják vállalkozásfejlesztési tapasztalataikat.

 

A fő előadók között megtaláljuk Avidor András networking szakértőt, a BNI Magyarország és a BNI Szlovákia igazgatóját, az ONK egyik legnépszerűbb, visszatérő előadóját, a kkv-marketing szakértő, szövegíró és tréner Janata Krisztinát, valamint Fülöp Zoltán kisvállalati pr specialistát is.

 

onk2016-eloadok600-1475925607.jpg

 

Üzletvezetési szempontból nélkülözhetetlen fortélyokkal ismerkedhetünk meg Aqil Radjab, a BNI Hollandia és Flamand Belgium országos igazgatójának előadásán is, kinek szaktudását mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy saját cége sorozatban öt éve Hollandia leggyorsabban növekedő vállalatai közé tartozik. Az idei rendezvény egy, az üzleti világon kívül is ismert és elismert sztárt is tartogat, hiszen az ONK 2016 Geszti Pétert is az előadók között tudhatja.

 

Az Országos Networking Konferencián® elhangzó esettanulmányok mellett a kapcsolati tőkéjüket bővíteni kívánó, sikerorientált üzletemberek körében moderált, körasztalos networking segíti a kapcsolatépítés hatékonyságát.

 

Forrás: Ferling, bővebben: www.networkingkonferencia.hu

Kapcsolódó cikkek

rossz-hutok400-1468674372.jpg

Budapest, 2016. július 17. - Folytatódik a július 4-én indult, államilag támogatott hűtőgép- és fagyasztócsere-program, jövő hétfőn a nyugat-dunántúli régióban, kedden pedig a dél-dunántúli régióban nyílik meg a jelentkezések benyújtásának lehetősége.

Győr, 2013. szeptember 7. - Súlyos közúti balesetet szenvedett a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatát szállító autóbusz szombaton Kapuvár és Vitnyéd között. A szerencsétlenségben Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző életét vesztette.

Budapest, 2016. szeptember 11. - Míg áprilisban az építkezés és felújítás előtt álló lakosság 43 százaléka tervezete, hogy igénybe veszi a CSOK-ot, addig a valóban építkezők 21 százaléka vette is igénybe. Sokan hamisan tápláltak reményeket. A szakemberek és a kereskedők is jobbra számítottak, de azért nem panaszkodnak.