Őfelsége, a kapcsolati tőke

2016. november 12., szombat 09:05

Budapest, 2016. november 12. - A BNI őszi konferenciáján Budapest ismét a networking európai fővárosa volt. A világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének hagyományos nagyrendezvényén adták át az év legsikeresebb kapcsolatépítőinek a „NetworKing” és „NetworQueen” elismerést.

Kiemelkedő érdeklődés övezte idén is a legrangosabb magyarországi networking eseményt, az Országos Networking Konferenciát®, amelyre több mint 500 cégtulajdonos, cégvezető és vállalkozó látogatott el. Az előadók izgalmas prezentációkkal, máshol nem hallható esettanulmányokkal készültek, melyek mellett a BNI Magyarország legfrissebb eredményeit is megismerhették a résztvevők.

hirdetés

 

Hazánk legismertebb networking szakértője, Avidor András, a BNI Magyarország igazgatója itt jelentette be, hogy a magyarországi csoportok taglétszáma meghaladta az 1000 főt. Vagyis új mérföldkőhöz érkeztek az „Aki ad, az nyer®” típusú gondolkodás alapján tevékenykedő hazai vállalkozások.

 

A konferencia előestéjén - az I. BNI Gála alkalmával - elismeréssel díjazták a legjobb régiót, és az év BNI-vezetőjét, az igazi szám azonban a jelképes koronázás volt: kihirdették, hogy 2016-ban egy szegedi üzletasszony, Kátai Krisztina lett a NetworQueen. A NetworKing elismeréssel pedig Demján Lehel budapesti vállalkozót ismerték el.

 

Magyarországon 2008 óta van jelen a világ legnagyobb networking szervezete, a BNI. Tagjai ma már 70 országban 200 ezer főt meghaladó taglétszámmal, képviselik a jutalékmentes üzleti ajánlásokon alapuló, 30 éves múltra visszatekintő üzleti modellt.

 

Forrás: Ferling

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. december 4. - December 11-ig pályázhatnak fenntarthatósági és energiahatékonysági projektjeikkel a vállalkozások és az önkormányzatok, valamint a fiatalokat is bevonó programjaikkal civil-, oktatási- és diákszervezetek az energiavilág kiemelt díjára, az Energy Globe Magyarországi díjra.

Budapest, 2016. november 3. - December 15-én zárul a „MegSzépülAVárosom” program negyedik hullámának szavazási időszaka, vagyis már csak alig több mint egy hónapunk van arra, hogy leadjuk voksunkat kedvenc vidéki városunk vagy budapesti kerületünk mellett.

husveti-barany400-1459004306.jpg

Pécs, 2016. március 27. - Valamennyi olvasójának ezúton kíván kellemes húsvéti ünnepeket a PécsiPlusz.hu oldal szerkesztősége.