MegSzépülAVárosom: szavazás december közepéig

2016. november 3., csütörtök 07:05

Budapest, 2016. november 3. - December 15-én zárul a „MegSzépülAVárosom” program negyedik hullámának szavazási időszaka, vagyis már csak alig több mint egy hónapunk van arra, hogy leadjuk voksunkat kedvenc vidéki városunk vagy budapesti kerületünk mellett.

A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. szervezésében programot életre hívó hét építőipai cég (Mapei, a RAVAK, a Roll-Lux, az ELKO EP HUNGARY, a Bramac az enHome és az Allianz Hungária Biztosító) részvételével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterülete kerül felújításra 2017 tavaszán, amely 2016. augusztus 08. és december 15. között a legtöbb szavazatot kapja. A városokra a projekt honlapján, a www.megszepulavarosom.hu oldalon lehet leadni a szavazatokat december közepéig.

hirdetés

 

A felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra, ill. cseréjére, közterületi pavilonok-ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.

 

Az elmúlt két hónap alatt megközelítőleg 46 000 szavazat érkezett a projekt weboldalára. Az eddigiek alapján a legtöbb szavazatot Heves, Veszprém, és Pest megye gyűjtötte össze. A települések versenyében Gyöngyös, Ajka és Pécel állnak az élen, magukénak tudva a szavazatok több mint 60 %-át.  A pályázat jelenlegi állása szerint a budapesti kerületek nagyon lemaradtak a versenyben, az első helyen álló XX., IV. és XIX. kerületek összes szavazata nem éri el a leadott szavazatok 3%-át.  6 budapesti kerület pedig egyetlen szavazatot sem tudhat magáénak.

 

De még nincs veszve semmi, hisz 43 nap van hátra a verseny zárásáig!

 

Szavazz Te is kedvenc településedre vagy budapesti kerületedre, juttasd el a programfelhívást minél több ismerősödhöz, barátodhoz, hogy Ők is leadhassák szavazataikat! Az összefogás csodákra képes, ahogy azt az év elején Rákosmente példája is mutatta. Ne hagyd, hogy szeretett városod, kerületed orra elől, valaki más vigye el a dicsőséget!


Forrás: MegSzépülAVárosom, bővebben: megszepulavarosom.hu | facebook.com

Kapcsolódó cikkek

filo-mihaly-mesterek-mestere2015-400-1447588394.jpgBudapest, 2015. november 16. - Először adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mesterek Mestere Díjat. A szakmai zsűri döntése alapján Filó Mihály budapesti burkoló lett Magyarország Mesterek Mestere. A közönségdíjat Kiss Tamás, Nagykereki burkoló kapta. Az elismerést a díjazottak tiszteletére rendezett ünnepségen adták át.

isk-osztas400-1472703102.jpg

Budapest, 2016. szeptember 1. - A tanévkezdés előtti utolsó nyári napra szervezett játékos programon látott vendégül tegnap egy osztálynyi rászoruló gyereket az Ökumenikus Segélyszervezet és a kampány stratégiai partnere, az E.ON.

Pécs, 2016. július 1. - Idén a felvidéki Gútáról érkezik Baranyába a kovász a magyarok kenyeréhez, a sót ismét Parajdról küldik, elkészítéséhez a Tisza forrásvidékéről származó vizet használnak, a megőrölt liszt pedig a határon túli rászorulókon kívül minden magyarországi megyébe eljut.