Mesterek Mestere díj: még nem késő pályázni

2015. szeptember 25., péntek 06:05

Budapest, 2015. szeptember 25. - A hónap utolsó napján lejár a Mesterek Mestere díj nevezési határideje - még nem késő belevágni. Pályázni referenciák, illetve referenciafotók beküldésével lehet minden, munkáját mesteri szinten folytató kőműves és burkoló szakembernek.

A pályázatokat szeptember 30-ig lehet beküldeni a www.mapei.hu/mesterekmestere internetcímen. A díjak odaítéléséről szakmai zsűri és közönségszavazás dönt októberben.

hirdetés

 

A díjazottak jelentős erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek. A közönségszavazat nyertese használhatja a Mesterek Mestere címet, 300 ezer forint pénzjutalmat és jelentős tárgyjutalmat kap a Bosch jóvoltából.

 

A díjat a Mapei Kft alapította, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját. Ezzel szeretne hozzájárulni, hogy javuljon az építő szakmák megbecsülése, újra vonzóvá váljon az építőipar a fiataloknak. A pályázat a tervek szerint idéntől minden évben kiírásra kerül.

 

Forrás: Fülöp Zoltán

Kapcsolódó cikkek

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara épületének elfoglalásáról döntöttek a városban rendezett diáktüntetés résztvevői szerdán. Miskolcon párhuzamosan ismét több százan tüntetnek.

karacsonyi-ajandekvasarlas400-1482389468.jpg

Budapest, 2016. december 22. - A karácsony az év legszebb időszaka, ám azt, hogy az ünnepi asztalnál már minden tökéletes legyen, gondos készülődés előzi meg. Az ajándékozás is szerves része az ünnepnek, ezért a MOM Park a GfK Hungária közreműködésében arra kereste a választ, hogy mi jellemzi ma a karácsonyi vásárlást - születtek meglepő eredmények.

Tavaly év végén kezdődtek azok a forgalombiztonsági fejlesztések, amelyek az autópályákon előforduló leggyakoribb baleseti okokat csökkenthetik a jövőben. A programot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. mintegy 13,5 milliárd forintos keretből valósítja meg.