Magyar Közút: ésszerűbb jelenlét a közösségi médiában

2014. május 15., csütörtök 22:00

Budapest, 2014. május 15. - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ésszerűbbé tette jelenlétét a közösségi médiában, így minden hasznos, a közutakkal kapcsolatos információt a MagyarKozut facebook-oldalukra csatornáztak be.

Ez azt jelenti, hogy a korábbi önálló Útinform facebook-oldaluk helyett a Magyar Közút Nonprofit Zrt. oldalán tesznek közzé minden hétköznap reggel friss összefoglalót a nagyobb korlátozásokkal járó, tervezett munkálataikról. Ezen kívül hasznos tanácsokat, valamint a közlekedésbiztonság fontosságára felhívó bejegyzéseket, a közúti fejlesztéseikről, útfelújítási munkálataikról, hídrekonstrukciós beruházásaikról szóló posztokat és további érdekes híreket is megosztanak a hivatalos oldalukon.

hirdetés

 

Érdemes lájkolni a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy első kézből értesülhessenek híreikről!

 

A balesetekről és egyéb korlátozásokról a www.utinform.hu oldaluk „Aktuális események” menüpontjában számolnak be, közleményeiket pedig megtalálják a www.kozut.hu „Sajtószoba” oldalán.

 

Forrás: Magyar Közút

Kapcsolódó cikkek

veszelyhelyzeti-alkalmazas400-1385881464.jpgOkostelefonokra és táblagépekre készített országosan bárki által ingyenesen elérhető alkalmazást a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A 21. század elvárásainak megfelelő veszélyhelyzeti tájékoztató rendszer a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesülettel és a Microsoft Magyarország Kft.-vel közös fejlesztés révén valósult meg.

Budapest, 2014. július 31. - Mindegy, hogy friss diplomásként, váltani vágyóként, vagy munkanélküliként töltjük a nyarat, a kánikulában is érdemes törődnünk a karrierünkkel.

Budapest, 2014. szeptember 22. - Mától lesznek elérhetők a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai. Összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre három különböző pályázatból.